13.2.2008

Uutta

Eilen illalla aloittelin Coachellan, mutta tänään en ole ehtinyt sitä neulomaan yhtään. Väristä tykkään kyllä kovasti ja eiköhän tuo ohjekin ihan selätettävissä ole. :) Toivottavasti tulisi oikean kokoinen tuosta, jotta saisin sen käyttöön.

Aamulla oli ensimmäinen info yliopistolla ja siellä sitten tapasin muita vaihtareita. Suomalaisiakin vaihtareita oli neljä ja muuten meitä oli joka puolelta maailmaa. Ja käytiin me myös infon jälkeen shoppailemassakin kansainvälisellä porukalla - IKEAssa nimittäin! :) Sain huonettani vähän kivemmaksi, kun ostin sieltä maton sekä lampun. Tuo lamppu on niin kiva, että mielelläni sen toisin Suomeenkin, jos vaan jotenkin saisin sen matkalaukkuun ahdettua. Jää nähtäväksi miten käy. Vaan nyt alkaa uni painamaan silmiä, pakko lähteä nukkumaan! Gute Nacht!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun systeri laitto joskus postin kautta osan tavaroista määränpäähän kun itse meni junalla. En kyllä tiiä oliko se sen arvoista mutta kuitenkin :)

Kristiina kirjoitti...

Pitänee minunkin noita vaihtoehtoja sitten kesäkuussa miettiä, kun näkee miten paljon pitäisi saada mahtumaan tavaraa Suomeen tulemaan... :)