10.2.2008

Ruskakäsineet

Äsken sain valmiiksi Ruskakäsineet (jotka siis oli tarkoitus saada valmiiksi ennen tänne lähtöäni). Lankana tummanruskea Drops Alpaca, jota kului jotakuinkin kerän (50 g) verran, hieman jäi jäljelle. Puikkoina oli 2,5 mm bambu-Addit. Sormikaspuikot olisivat olleet varmaan kätevät sormien neulomisessa, mutta koska en omista sellaisia (vielä), joudun tyytymään tavan sukkapuikkoihin. Ohjetta jouduin hieman soveltamaan, koska lanka oli ohuempaa kuin ohjeessa. Ja kyllä, on näitä kaksi kappaletta, mutta en saanut onnistumaan itselaukaisijalla otettuja kuvia. Kivat tuli näistä, tulevat varmasti käyttöön! Ihan ensimmäiset itsetehdyt käsineeni! :)
Tässä vielä kuvaa eilen mainitsemistani ostoksista. Jotain kivaa pitäisi kehittää noista... Suomessa ollessani aloittelin säärystimet mustasta Fortissima Sockasta, jos vaikka lentokoneessa olisi aika käynyt pitkäksi. Mutta en sitten jaksanut neuloa tulomatkalla, kun yöunet bussissa jäi tunnin torkkumisen asteelle.

Tänään kävin tekemässä pitkähkön kävelylenkin kämppäni ympäristössä. Oli hieno keväinen ilma, aurinko paistoi, tosin paikoitellen tuuli aika viileästi. Täällähän nurmikot vihertää ja orvokit on kukassa, päivällä oli noin 10 astetta lämmintä. :) Tapasin myös tämän kerroksen muita asukkaita keittiössä, esimerkiksi seinänaapurini japanilaisen tytön ja tyttöystävänsä luona vierailevan bulgarialaisen pojan. Kansainvälistä meininkiä! Vaan nyt iltapalaa kehiin, että jaksaa taas nukkua.

2 kommenttia:

Pia Nore kirjoitti...

Kivat käsineet:-)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Villapallo! :) Ohjeesi oli kyllä niin kiva, että voisin joskus neuloa toisetkin samanlaiset sormikkaat!