27.2.2008

Sukat pikkumiehelle

Eilen illalla tikuttelin nämä pienenpienet sukat valmiiksi. Kyseessähän on siis Uhoavan Gnun Supervauvan polvisukat Wolle Rödelin Baby-Merinosta. 2,5 mm bambu-Addeilla neuloin ja 25 g kerä meni aika lailla tarkkaan, noin metri jäi lankaa jäljelle. Ohje oli kiva ja oli hauskaa välillä neuloa tuollaista iloisenkirjavaa lankaa. Eiköhän nuo pienen miehen jalkaan ole ihan hauskat. :) Nämä siis lähtevät toivottavasti jo tänään matkalle kohti koti-Suomea! Tämä aamu ei sitten alkanutkaan niin kovin kivoissa merkeissä. Eilen minua rupesi ottamaan päähän jääkaapin ja keittiön likaisuus, ja sitten siinä puuskassa siivosin sen jääkaapin, jossa itse pidän ruokiani. Itselleni tuli siitä hyvä mieli, ja ajattelin voivani nyt sinne ostaakin vähän enemmänkin ruokaa. No, tänäaamuna menin laittamaan aamupalaa itselleni - minulta oli varastettu eilen ostamani täysi paketti juustoa! *kele! Voi että otti päähän... Olen kyllä aiemminkin miettinyt, että onkohan minulta hävinnyt juustoa jääkaapista, mutta on jo röyhkeää ottaa ihan täysi paketti! Ei sitten vissiin tartte just mitään siellä jääkaapissa säilytellä... Vai oliko tuo sitten kosto siitä, kun heitin 2 homeista tomaattia eilen roskiin jääkaappia siivotessani? Ne kun ovat olleet viimeiset 3 viikkoa tuolla kaapissa ihan koskematta...

Eikä tähän aamun yllätykset loppuneet:
Joo-o! Tarjoilija, sämpylässäni on narunpätkä! Ja tuo on siis selkästi tapahtunut leivottaessa, koska on painunut osittain sämpylän sisään... en todellakaan syönyt sämpylää vaan heitin roskiin. Ja voi olla, etten noita sämpylöitä enää osta toista kertaa. Onneksi minulla oli sentään vähän patonkia, ettei tarvinnut ihan syömättä olla. Tällaisia soluasumisen ja saksalaisen arjen ihanuuksia tällä kertaa! ;) Toivottavasti Mensassa olisi jotain oikein hyvää ruokaa tänään vastapainoksi aamun tapahtumille. Ruoan jälkeen sitten taas saksan kurssille. Auf wiedersehen!

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Hienosti sopii kirjava lanka pikkusukkiin :) Onneksi kerä riitti!

Mielenkiintoinen sämpylä sattui kohdalle :D

Kristiina kirjoitti...

Lankaa valitessa hieman mietin, onko se liian kirjavaa, mutta ihan kiva lopputulos on. Kiitos vielä kivasta ohjeesta! :) Hieman kyllä pisti jännittämään neuloessa, että riittääkö lanka... mutta onneksi riitti.