30.11.2008

Messuilua

Eilen kävin Joulumarkkinoilla Paviljongissa. Paljon oli myyjiä paikalla ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin:Kuvasta puuttuvat kuivatut karpalot, jotka myös kiljuivat päästä mukaan... Tuo vasemmassa reunassa oleva huovutettu tonttu oli vain niin ihana, että se oli pakko ostaa. Ajattelin antaa sen äidille joululahjaksi, mutta miten ihmeessä raskin siitä luopua?! On se niin söpö! No, pitää sitten jouluna ihailla sitä äidin luona... Silkkivillan osastolla oli myös Utunan edustaja mukana, enkä voinut vastustaa tätä huivilankaa (kuvassa heti tontun vieressä). Ihanan pehmeää on tämä uusi tuttavuus, tästä tulee ihan itselleni huivi joskus. Poppeli oli myös mukana messuilla, mutta tällä kertaa en sieltä ostanut mitään. Sen sijaan TitiTyyn osastolla lähti vähän lapasesta homma... kaksi vyyhtiä ShibuiKnitsin Sockia värissä Ink, kokeeksi kahta väriä BC Garnin Sock Woolia, puisia kukkanappeja sekä 4,5 mm metriset pitsi-Addit. Tässä vielä parempi kuva napeista:
Olen täällä sentään jotain saanut valmiiksikin, vaikka menikin viikko, etten koskenut puikkoihin. Eilen illalla sitten tikuttelin loppuun kummipojan Jussi-pipon. Lankana Novita Isoveli tummanharmaa ja sininen, puikkoina 6 mm bambusukkikset. Langanmenekkiä en osaa oikein arvioida, olisiko jotain 100 g luokkaa tai alle? En kyllä voi kehua lopputulosta (en näytä osaavan tuota kirjoneuletta... pitäisi vissiin harjoitella enemmän?), mutta kai tuon silti pakettiin pistän. Jos ei kelpaa käyttöön, niin olkoon sitten hyllyssä. ;)

Pikaisella etsimisellä en löytänyt ohjetta isoveikalle, joten otin sitten Jussi-kuvion mallin Ullasta Viini-jussin ohjeesta ja laskin itse silmukat muuten. Kavennuksiin otin mallia Jatan MarioMyssystä. Himppasen reilu on tuo pipo mulle, mutta voisin kyllä tuon kokoista pipoa itse käyttää. Ja eikös lapset/nuoret tykkää mieluummin vähän reiluista kuin kittanoista nykyään? Jos vielä jaksais/selviäis niin lanka saattais riittää myös lapasiin, mutta katellaan syntyykö nekin vai ei...
Äsken etsiskelin kaapista vähän lisää kynttilöitä esille ensimmäisen adventin kunniaksi. Illan hämärtyessä niitä on sitten ihana sytytellä ja nauttia hämärässä kynttilänvalosta. :) Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tosiaan, ollankin ostettu samaa lankaa! :) Mulla voi olla vähän sama ongelma ehtimisen kanssa, muitakin töitä on suunnitteilla. En kyllä ole vielä sopivaa malliakaan kerennyt miettiä, että ei kai sillä sen puoleen kiirettä... ;)

Darja kirjoitti...

VoiVoi! ku nuo napit näyttää niiiin tutuilta, ihastuin samanlaisiin Tampereen käsityömessuilla.