26.11.2008

Valmista!


Tässäpä kuva edellisen postauksen Alpacasta neulotuista aluslapasista. Ihan peruskauraa, peukalokiilalla ja sädekavennus kärjessä. Ja tämähän menee siis myös Lapaskuuhun, toinen pari siis valmistui, ja luultavasti myös jää viimeiseksi.
Gradukin valmistui ja eilen pistin sen lopulliseen tarkastukseen ja kansitukseen. Eli siis kaikki valmista! Joulukuussa saan sitten arvostelun gradustani sekä tutkinnon. :) Nyt sitten vain pitäis löytää niitä töitä... taas vähän huonoon saumaan satun vaan valmistumaan.
Neulomukset eivät ole juurikaan edenneet tällä viikolla, vissiin taitaa stressi purkautua järjettömänä väsymyksenä. Illat vain loikoilen sohvalla kynttilöitä poltellen ja telkkua katsellen. Ja välillä teetä juoden, on nimittäin aika viileä tämä asuntoni, noin 18-19 astetta. Pahempi on vielä vinkka, joka käy ikkunoiden raoista. Varpaita palelee, vaikka on sukat ja villasukat jalassa, koska lattia on kylmä. :/ No, voin kyllä sanoa, että olen melkoinen vilukissa muutenkin... joskus olen sanonutkin, että minua lakkaa palelemasta sitten, kun on yli 25 lämmintä. ;) Siksi toivonkin kovasti, että mellakat Bangkokin lentokentällä loppuisivat ja kenttä saataisiin taas auki, jotta jo alkuvuodesta varattu lomamatka onnistuisi. Ensi viikon perjantaille on nimittäin lennot varattuna ja Bangkokissa olisi koneenvaihto... saa nähdä miten tuon matkan kanssa nyt sitten käy. Ei ole oikein edes matkafiilistä, kun muuttui tällaiseen epävarmuuteen tämä homma. Onneksi sentään muut matkaseurueen jäsenet ovat optimistisia kentän aukeamisen suhteen, mutta koska itse olen tällainen "varman päälle" -toimija, niin tällainen epävarmuus ei ole yhtään kivaa. :( Mutta loppuun asti pitää vain toivoa, että matka onnistuisi ilman ylimääräsiä hämminkejä.
Nyt kuumaan suihkuun, sitten taas teetä ja iltapalaa sekä linnoittautuminen sohvalle telkun ääreen. Mukavaa iltaa kaikille!

3 kommenttia:

Sae kirjoitti...

Täällä toinen vilukissa jolla oli myös niin iänkaikkisen vetoisa edellinen kämppä (mulla kävi pahimmillaan lämpötila hieman alle 17 asteessa...) Sain hyvän vinkin jolla loppui veto ikkunoista ja lämpötila pysyi siedettävissä lukemissa: ikkunateippi. Sitä hiukan niihin reunoihin ja ylenpalttinen veto loppuu justiinsa - itse teippasin ison ikkunan ja jätin tuuletusikkunan teippaamatta hyvin ilmeisestä syystä.. En tiedä onko tästä tiedosta apua tai kiinnostaako edes, mutta kerroin nyt kumminkin :)

Samma kirjoitti...

Onnittelut kaikesta valmiista :) ja toivottavasti lentokenttäkriisit menee ohi!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Sae vinkistä! Tuota ikkunateippiä olen joskus aiemmissa asunnoissa käyttänytkin, nyt vaan olen niin laiska, etten ole selvinnyt ruveta tuohon hommaan (varsinkaan, kun ei ole mitään tietoa, miten kauan tässä asunnossa olen).

Kiitos onnitteluista Samma! Toivottavasti tosiaan päästäisiin matkaan onnellisesti.