16.11.2008

Väriä ja tanssia

Viikolla postipoika toi lähetyksen Ilulta:Ihania värejä! Molemmat ovat samaa väriä "Kolme asetelmaa". Sukat ohuemmasta villa-silkki-bambu -langasta ja ehkäpä lapaset tuosta paksummasta villa-alpakasta? Jaa-a, pistetään mietintämyssyyn asia. ;)
Eilen illalla kävin koeajamassa viime kuussa ostamani tanssikengät Finlandersin siivittämänä. Nautin kovasti, kun pääsin pitkästä aikaa tanssimaan ja kengätkin osoittautuivat hyviksi tanssia. Tosin jouduin kyllä vaihtamaan loppuillasta jo hyvin palvelleisiin ballerinoihini, koska ne ovat vielä uutuuttaan sisäänajovaiheessa, eivätkä ole muotoutuneet jalkojeni mukaan. Mutta eipä tullut rakkoa varpaaseen, mitä aina tapahtui edellisten kenkien kanssa. :) Ja kenkienvaihdon jälkeen tanssi jatkui kevyesti ja jalatkin olivat tyytyväiset. Pitäisi vissiin jatkossakin ottaa kahdet tanssikengät mukaan? Illan aikana vesisade oli muuttunut lumeksi/rännäksi ja lumiharjalle oli töitä ennen kuin pääsin ajelemaan kotiin. Vähän lunta ja pikkupakkasta olisikin kiva saada piristykseksi tähän ainaiseen pimeyteen...
Loppuun vielä pieni vilautus tällä hetkellä aktiivisimmasta neulomuksesta:
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

Rosalinda kirjoitti...

Hei, kivaa näyttää jälleen olevan tulossa ;)

Kristiina kirjoitti...

Rosalinda: Saa nähdä miten onnistuu... en nimittäin tykkää yhtään ommella saumoja, mutta tuossa joutuu ompelemaan kaikki saumat. :/ En nimittäin jaksanut ruveta muokkailemaan ohjetta... No, toivottavasti tulee kuitenkin pidettävä, sillä väristä ja mallista kyllä tykkään. :)