4.11.2008

Lankaa!


Eilen pyörähdin kirjastoreissulla myös Poppelissa katsastamassa uuden liikkeen. Ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin... Dropsin Alpacaa oli niin paljon eri värejä, että tuli valinnanvaikeus! Petroolin värisiin (kuvassa näyttävät vähän turhan räikeille, luonnossa enemmän petroolin värisiä) sitten päädyin ja niistä tulee joskus ehkä jotain pipo-käsine-huivi -settiä. Tai sitten jotain muuta. Fabelia ostin myös testimielessä pari kerää, koska en ole sitä aiemmin kokeillut. Mieletöntä väriterapiaa liikkeessä kyllä sai, seinä täynnä ihanan värisiä lankoja!
On täällä neulottukin (eikä vain osteltu lankaa) ja saatu jotain valmiiksikin. Tosin siitä myöhemmin, kunhan saan ensin sen kasteltua ja pingotettua jossain välissä. Pesukoneessa pyörii värin kanssa February Lady Sweater, josta myös raporttia myöhemmin, kunhan lopputulos on selvillä. Vähän jänskättää, millaisena neule tulee koneesta ulos... Pesukoneeni on taaskin ruvennut temppuilemaan, joten saa nähdä mikä on värjäyksen tulos. Mutta nyt taas gradun pariin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kans pyörähdin poppelissa eilettäin ja todellista väriterapiaa siellä kyllä sai. Hillitsin itseni ja ostin vain 4 kerää fabelia. Joskus toiste täytyy tehdä uusia hankintoja. :) Vihervaara on pois puikoilta, viimeistelyt ja napit puuttuu. Jee!!!

Kristiina kirjoitti...

Näppi: Itsehillintä on kyllä tosiaan kovilla Poppelissa! :) Silti saatan vielä piipahtaa uudelleen tällä viikolla hyödyntämässä avajaistarjouksia... hih!

Hienoa, että sinäkin sait omasi valmiiksi! Onko sinulla muuten blogia, jossa voisi käydä ihailemassa Vihervaaraasi ja muita juttujasi?