30.10.2008

Väliaikatiedotusta

Tilasin itselleni myöhästyneeksi synttärilahjaksi Liinalta Succaplokit ja tänään ne kolahtivat postiluukusta. :) Mukana tuli myös kädenmuotoiset puikkomitat. Ihanat! Heti piti päästä testaamaan plokkeja käytännössä, joten kuvaan pääsivät vielä orvot Paraphernalia ja Undulating Rib Sock. Pareja odotellessa...
Sukkasato on mennyt kyllä tosi huonosti osaltani, olen saanut aikaiseksi vain nuo parittomat sukat ja toinen Paraphernalia on vähän yli kantapään. Vielä on kuitenkin toivoa, että ehtisin neulomaan sen loppuun nyt parin päivän aikana. Loppukiri alkaa! :) Äidin säärystimet ovat myöskin edelleen kesken, eka puolessa välissä.
Sähköpostiin oli tullut myös kutsu Lapaskuun alablogiin, minut löytää Tumpputuvan puolelta. Eli sukat pitäisi vaihtaa lapasiin lauantaina. Jos vaikka ottaisin tavoitteeksi yhdet lapaset, niin se voisi ehkä onnistuakin? Kaikkea muutakin kivaa on nimittäin puikoilla ja ainakin pari työtä odottaa aloitusta, joten siksi ei meinaa täällä mitään valmista syntyä. Ja graduakin on pakko tehdä... Nyt neulomaan!

Ei kommentteja: