26.10.2008

Tunnustus

Ihan ensimmäiseksi, sain Arte y pico -tunnustuksen Kikiltä, lämmin kiitos!




Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.
Eteenpäin laitan seuraaville:
1. Villasukka/Langanpätkiä
3. Markka/Solmussa
Olisin voinut jakaa eteenpäin kaikille seuraamilleni blogeille, joita Google Readerissani on vajaa pari sataa, mutta säännöt ovat sääntöjä, joten noudatetaan sitten niitä...
Viikonloppua olin viettämässä äidin luona ja ajelin tänään takaisin kotiin. Vaihdoin eilen talvirenkaat autoon ja nyt on selän ja käsien lihakset kipeinä... sen siitä saa, kun ei normaalisti tarvitse noin fyysisiä toimenpiteitä suorittaa. ;) Tänään ajaessa hartiat meinasivat oireilla, mutta onneksi siitä selvisin pienillä jumppaliikkeillä. Illalla vielä paistettiin takassa makkaraa ja saunottiin ja vietettiin ihan rauhallista koti-iltaa. Loppuillasta tikuttelin pipon Alfasta valmiiksi, josta laitan kuvia toisella kertaa (kunhan ehdin kuvaamaan). Nythän saisin aloittaa taas jotain uutta, kun sain yhden keskeneräisen valmiiksi, eikös niin? ;) No, katellaan miten käy... Mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Kiitos Kristiina! :o)

Taija K kirjoitti...

Kiitokset! Laittelen blogiin tässä joku päivä ;o)

Villasukka kirjoitti...

Kiitos!! Lämmittää ihanasti näin myrskyisenä iltana.

Markka kirjoitti...

Kiitos paljon, arvostan suuresti sitä että mun blogista tykätään! Kiitos kaunis <3

Kristiina kirjoitti...

Olkaatten hyvät vain! :) Teidän kaikkien päivitykset aina piristävät päivääni!