22.10.2008

TitiTyyn sukkaklubilankaa

Varoitus, lopusta löytyy kuva TitiTyyn sukkalankaklubin toisesta langasta eli jos et vielä omaasi ole saanut, niin älä lue loppuun!

Viikonloppu meni mukavasti hyvässä seurassa. Ystävät Veljmiehen kaupungista lahjoivat minua Italian reissun hengessä Chianti Classico -viinillä ja kehystetyllä yhteispotretilla reissusta (joka innovatiivisesti ja taktisesti on sijoitettu kuvaan juuri pullon taakse...). Etualan kortti pisti myös hymyilyttämään. Kiitos vielä tytöt! :D Shoppailtuakin tuli ihan riittävästi, ehkä jopa liikaakin, lauantain ostoskierroksella - tosin en ostanut yhtään lankaa! Mutta esittelen tässä ehkä ihanimmat hankintani, uudet tanssikengät!
Ainakin toivottavasti nämä ovat hyvät myös tanssiessa, ainakin muuten tuntuvat hyville jaloissa. :D Ja kauniit ainakin ovat. Mä olen ihan inlööv! <3 Kenkäkaupoilla tuli käytyä muutenkin, sillä itse löysin talvikengät ja ystävänikin köyhtyi yhden kenkäparin verran. ;) Eihän kenkiä(kään) voi olla liikaa!

Nyt sitten siihen TitiTyyn sukkalankaklubin toiseen pakettiin. Paketti tuli jo perjantaina ja sieltä paljastui Ilun ihanaa villa-bambu-mohair -sukkalankaa!

Tykkään kovasti, tälle(kin) langalle pitää etsiä joku arvoisensa ohje! Tosin sukkalankaklubin ensimmäinenkin lanka on neulomatta, mutta ihastelen näitä joka päivä hyllyn ohi kulkiessani... :D Mutta näitä Ilun värjäämiä ihanuuksia on onneksi luvassa lisääkin talven mittaan!

Lapaskuuhun tuli myös ilmoittauduttua mukaan tänäkin vuonna, vaikka Sukkasatoakaan en ole vielä saanut kerrytettyä kuin keskeneräisten muodossa... *nolo* Jos nyt yhdet lapaset saisin neulottua marraskuussa, niin tavoite olisi täytetty. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

1 kommentti:

Kiki,purkaja kirjoitti...

Blogissani on jotakin sinulle, hae omasi pois, ole hyvä.