13.10.2008

Katsaus keskeneräisiin...


... tässäpä näitä! Kuvassa tosin on vain ne aktiivisimmat keskeneräiset. Eli kyllä täällä vielä neulotaankin, vaikkei sille aina tunnukaan. ;) Sukkasatoon olisi siis tulossa kolmet käpälänlämmittimet, jos vain saisin ne tässä kuussa valmiiksi. Vasemmalla Undulating Rib Socksien eka sukka on menossa kantapäässä, eka Paraphenalia on silmukointia vaille valmis ja oikean reunan eka säärystin on noin puolessa välissä. Eli olis vielä tikuttamista, ennen kuin nuo voisin kirjata saldokseni... Positiivista on se, että langat on kaikki kivoja, mallineuleet erilaisia ja Knitpicksin Harmonyillä on nautinto neuloa! :)
Keskellä olevat kaksi pipoa ovat huono-onnisia: violettiin pipoon tein palmikonkierron innoissani liian aikaisin ja huomasin sen vasta seuraavaa aloittaessani - purkuun ja pinkin Linan olen purkanut jo kerran kokonaan ja nyt taitaa tuolla lanka/puikkoyhdistelmällä tulla liian pieni omaan päähäni - purkuun taas? Takana kuvassa on vielä jakku Eskimosta. Lisäksi keskeneräisiä (niitä vähemmän aktiivisessa tilassa olevia) on kolme huivia ja hahtuvalapaset. Ainakin. Liekö vielä jotain muutakin korin kätköissä...
Tänään napsahti vuosi lisää mittariin, mutta kai sitä silti pitää vaan keskittyä arkiseen aherrukseen, huoh... Ystäväni on tosin tulossa vierailulle viikonlopuksi, joten silloin luvassa on hyvää seuraa ja ehkäpä vähän juhlimistakin. :) Olisiko tässä nyt hyvä syy ostaa lisää lankaa/kirjoja/tarvikkeita - lahjana minulta minulle? ;) Lankaahan aina voi olla enemmän, ja neulekirjoja myöskin, sukkaplokit ois kivat, digitaalista vaakaa olen yrittänyt saada jo reilun vuoden ajan ostettua, ja vyyhdinpuut sekä kerijälaite ovat olleet listalla pitkään... Pitääpä laittaa mietintämyssy päähän ja katsoa miten käy... mutta ensin pitää saada edistettyä tuota gradua. Aurinkoista viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa syntymäpäivää! :o) Oletpas sä ollut reippaana!

Aamunkajo kirjoitti...

Onnea synttärisankarille!

Näyttää kyllä tutulta tuollainen keskeneräisten lauma. Ja aina tulee yllätyksiä lisää, kun kaivelee jotakin lankakoria vähän syvemmältä. Olen joskus ajatellut, että olisi hienoa, jos olisi vain yksi työ kesken kerrallaan, mutta toisaalta... saattaa mulla olla kirjojakin useampi työn alla samaan aikaan. Voi sitten fiiliksen mukaan mennä ja tehdä. =)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista molemmille! :)

Ehkä ne työt sitten taas valmistuukin melkein samaan aikaan, kun kaikkia tekeekin yhtäaikaa. ;) Sitä odotellessa...

Tosin koko ajan tekisi mieli aloittaa vielä uusia töitä, mutta nyt otin "järjen" käteen ja päätin, että ainakin yksi työ on saatava valmiiksi ennen kuin aloitan uutta. :)