2.10.2008

Kuvia ja houkutuksia

Äsken yritin ottaa parempia kuvia Maustevaarasta, mutta eipä kovin hyvälaatuisia kuvia näytä tulevan näin pimeänä päivänä itselaukaisijalla otettuna... Mutta kaipa näistä jotain selvää sentään saa.

Itse tykkään kyllä kovasti hupparistani ja se on jopa minun mittapuullani todella lämmin neule, hyvä ettei hikeä pukkaa, kun sisällä vähän aikaa sitä pitää päällä! ;)

Ilu oli taas järjestänyt houkutuksia... ja niinpä vain sorruin ja liityin sukkalankaklubiin! :D Ainoa, mitä jouduin hetken miettimään, oli kumpaanko sukkalankaklubiin liityn, heleisiin vai murrettuihin, koska molemmissa on tosi kauniita värejä. Tällä kertaa päädyin heleisiin sävyihin. Odotan jo mielenkiinnolla joulukuuta ja ensimmäistä klubipakettia! :)

Loppuun vielä kuva illalla väkertämästäni syksyisestä ovikoristeesta:

Tarvikkeet on kaikki ostettu Tiimarista, osien yhteensovittamiseen taisi mennä kokonaiset 5 minuuttia... :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

its good to know about it? where did you get that information?

Samma kirjoitti...

Ihana maustevaara :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Samma! Kommentit aina lämmittävät mieltä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea maustevaara! Perässä tullaan... Mulla on toinen hiha melkeen valmis, toinen hiha aloitettu ja vartalo-osan silmukat luotuna. Edistyy vaan tosi hitaasti vauvan kanssa, mutta jospa ois valmis ennen joulua, virn*.

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Näppi! :) Kyllä se sunkin vaara vielä valmistuu! Ja onhan siihen sitten kiva vaikka jouluna kietoutua ja tietty muutenkin talven viimoissa. :)