17.11.2008

Sinne män...

...nimittäin graduni esitarkastukseen ohjaajalle tänään! Kiitos vielä oikolukijalleni tätäkin kautta! Ilman sinua olisi muutamat kirjoitusvirheet jääneet tuohon versioon ;) Toivottavasti ei tarvitsisi enää suuria korjauksia tehdä. Viikon sisään lupasi ohjaaja kommentoida, jännityksellä odotan palautetta. Perjantaina maturiteetin kirjoitus ja sitten se ois siinä. :) Siis jos ei tartte kauheasti korjailla gradua... Tavoitteena olisi siis saada tutkinto ulos joulukuussa. Tosi nopeasti on mennyt nämä 3,5 vuotta, mitä olen yliopistossa opiskellut. Ja toisaalta taas tuntuu, että opintojen aloituksesta on hirveän pitkä aika, kun niin paljon kaikkea on ehtinyt tapahtumaan - mukavaa ja vähemmän mukavaa - näiden vuosien aikana.

Jospa nyt vaikka jäisi enemmän aikaa myös neulomiselle ja bloggaamiselle, kun sain gradun pois käsistä. :) Langat huutelee hyllystä puikoille pääsyä ja koko ajan löytyy lisää kivoja malleja jonoon. Lukeminenkin on jäänyt tosi vähälle, pitääkin varmaan joku päivä käydä kirjastossa hakemassa kirjoja - ja tällä kertaa ihan viihteen vuoksi eikä graduun liittyviä opuksia... Vaikka kyllä omastakin hyllystä löytyy vielä lukemattomia kirjoja, joten ihan akuuttia hätää ei kirjastoonkaan ole.

Pahoittelen, että tulee tällainen kuvaton postaus tällä kertaa, mutta pakko vaan oli tulla kertomaan tännekin melkein valmiista gradusta, vaikkei mitään esiteltävää olekaan. Nyt tää ehkä palkitsisi itsensä lasillisella punaviiniä ja lähtis vaikka neulomaan sohvalle. Kivaa iltaa teillekin! :)

3 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Onnittelut melkein valmiista!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kestä! Aina valmiina apuun, jos sellaista tarvitaan. :)

t. Oikolukija

Kristiina kirjoitti...

Samma: Kiitos! :) Nyt vain jännitän, miten paljon korjauksia pitää tehdä...

Oikolukija: Partiolaisasennetta... ;) Toivottavasti joskus musta on apua sullekin päin!