7.12.2008

Suunnitelmien muutoksia

Taas viikko mennä vilahti. Täällä on joku ihme neuleplääh iskenyt tosissaan päälle, mikään ei edisty eikä huvita. Osaltansa plääh-olotilaan vaikuttaa erinäiset sählingit varatun matkan kanssa, joiden takia kahden viikon loma paratiisisaarella vaihtui viikoksi faaraoiden maahan. Toivottavasti aurinkoa näkisi sitten edes siellä, kun ei täällä koti-Suomessa sellaista ihmettä tänä syksynä ole juuri päässyt näkemään...
Purkamista olen neulomisen sijaan päässyt harrastamaan. Muistatteko vielä tämän?

Keväällä neuloin tämän neuletakin, mutta yläosa venyi ja paukkui niin paljon, etten voinut pitää sitä... eli purkuun. Nyt vois keksiä langalle parempaa käyttöä, jos en sitten neulo samanlaista, vähemmillä silmukoilla yläosassa. Viikolla kävin myös työhaastattelussa ja junamatkoilla oli aikaa neuloa. Otin puikoille viime viikonloppuna Joulumarkkinoilta ostamani Sock Woolin ja ohjeeksi Jaywalkerit (Ravelry-linkki), mutta tulee ihan karseaa jälkeä... :( Värit lätäköityy tosi rumasti tuolla silmukkamäärällä eli purkuun menee nuokin. Lomamatkalle pitäisi keksiä joku helppo neule mukaan. Ottaiskohan Jaywalkerien ohjeen, mutta jonkun toisen langan? Nyt ainakin osaisin jo mallineuleen, eikä tarvitsisi ohjetta katsella koko ajan.

Ilulta tuli myös perjantaina ensimmäinen heleiden sävyjen sukkalankaklubin lanka. Ei ihan ole minun värimaailmaani, mutta toivottavasti jatkossa värit osuu ja uppoaa paremmin. Olisikohan kuitenkin pitänyt valita se toinen klubin värivaihtoehto? No, eipähän tule aina samanväristä lankaa, kuin mitä itse ostaisin... :)

Kaikesta pläähistä ja väsyneisyydestä huolimatta: mukavaa toista adventtisunnuntaita! Illalla pitääkin taas polttaa kynttilöitä... :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ravelryssä oli puhetta tuosta klubilangasta ja ehdin jo sopia vaihdosta muualle.

Harmi, etten tällä kertaa voinut auttaa sua.
Nyt sitten mielenkiinnolla odotellaan seuraavaa klubipakettia :).