19.12.2008

KTM (ja klubilankoja)

Tänään kolmen ja puolen vuoden uurastus palkittiin:Uunituoreena maisterina en vielä edes tajua voivani nyt käyttää tuota titteliä vaikkapa töitä hakiessani... mutta hyvälle se silti tuntuu! :D Juhlan aika on maanantaina, pidämme isän kanssa tuplajuhlat, hänen 60-vuotissynttäreiden ja minun valmistumiseni johdosta. Kuoharia, kakkua ja kahvia siis luvassa sukulaisten kera. :)

Pari viikkoa sitten tuli Ilulta ensimmäinen sukkaklubilanka, I want candy:
Olen siis heleiden sävyjen klubissa ja ensin tuntui ei_niin_omalle tuo vyyhdin värimaailma, mutta pikkuhiljaa siihen olen jo tottunut. Mutta ehkäpä silti neulon tuosta jollekin muulle kuin itselleni... :) Lomareissun aikana oli tullut myös TitiTyyn sukkalankaklubin viimeinen lähetys (toivottavasti en enää pilaa keltään yllätystä):

Ei ihan natsannut putkeen Fleece Artistin BFL Socks langan väri, keltainen on yksi inhokeistani (vaikka nykyään pidänkin jo siitä "leijonankeltaisesta" vai minkä niminen se muotiväri onkaan). Onneksi vyyhdissä on myös tummempaa keltaista, eikä vain vaaleaa ja varmasti jossain muussa värissä tuo olisi tosi kaunis semisolidilanka. Mutta jälleen, ehkä neulon tästä jollekin muulle jotain. Tai sitten opin pitämään tuostakin, kun aikani katselen sitä! :) Tai jos joku olisi kiinnostunut vaihtokaupoista, niin siitäkin voi aina neuvotella. ;) Jouluekstrana paketissa oli kerä musta-harmaa-valkeaa Sock Woolia ja yksi kukkanappi, joita ostin myös Joulumarkkinoilta.
Neuleplääh vaan jatkuu... eilen tikuttelin Aura-huivia, mutta sitten huomasin tehneeni virheen aiemmin, ja siihen sekin sitten tyssäsi. En jaksanut purkaa, enkä ruveta korjailemaan. :( Jospa tänään vaikka taas ottaisi kietaisuneuleen esille, siitä ei puuttuisi kuin puolitoista hihaa sekä pääntie ja solmiamisnauhat. Tai sitten aloitan jotain ihan uutta... :) Kivaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Kiki,purkaja kirjoitti...

Onnittelut tuoreelle maisterille.

Rosalinda kirjoitti...

Sydämelliset onnentoivotukseni haluan sinulle lausua.Mukavaa Joulun aikaa samalla ;)

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea! :o)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Ne lämmittivät kovasti mieltäni. :D

iso gnu kirjoitti...

Lämpimät onnittelut tuoreelle maisterille!

Makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta 2009!