24.1.2008

Värihoitoa

Tänään posti toi mukanaan iloisen yllätyksen, kun sain paljastuspaketin syksyn kierroksen Salaiselta neuleystävältäni Tiinapiinalta. (Toivottavasti linkitin oikein, minun piti hieman hakea blogiasi...)
Viimeisessä paketissa oli kaksi kerää aivan ihanan pehmeää Gedifran Cashmerinoa, kerä Eskimoa, Tiinapiinan Huopasesta tekemä pikkulaukku, paketti saksalaisia (!) siilinenäliinoja sekä kortti. Värit osuivat taas ihan nappiin! Tuon pikkulaukun ajattelin ottaa mukaani vaihtoon, koska juuri vastikään mietin, etten varmaankaan säilytä omia kempparitavaroitani yhteiskylpyhuoneessa, vaan jollain pitäisi kuljetella niitä huoneeni ja kylppärin välillä. Sellaiseen tuo on kuin tehty, kuten Tiinapiina ehdottelikin sitä vaikkapa saunapussukaksi. Ja nuo Cashmerinot ovat ihan jumalaisia! Niistä on pakko saada jotain kivaa ihan itselleni (kunhan keksin/löydän Sen Ohjeen noita varten)... Mutta paketti oli kyllä ihana piristys keskellä pakkaus- ja gradukiireitä! KIITOS KAUNIS sinulle Tiinapiina vielä koko SNY-kierroksesta! :)

Uusi SNY-kierros pyörähti myöskin käyntiin, mutta en tällä kertaa lähtenyt mukaan siihen, vaikka todella kivaa oli suunnitella ja tietysti saada yllätyksiä. Ehkäpä sitten seuraavaan taas lähden mukaan?

Neuletakki on kuivumassa edelleen, hihat näyttävät kuivuvan aika hitaasti. Mielelläni ottaisin kyllä tuon takin viikonloppureissulle mukaan, mutta katsellaan kuivuuko huomisaamuun mennessä ja miten niiden solkien kanssa käy... Jaahas, täytyis varmaan vielä jotain saada tälle päivälle aikaiseksikin. Kivaa torstaita teillekin! :)

Ei kommentteja: