4.1.2008

Solmuja ja lankaa


Tänään olen sentään saanut aikaiseksi jotain - kolmas salomonin solmu -huivi Modan 5/2007 ohjeella. Lankana taas Kitten Mohair ja nelosen koukku. Vajaa kerä lankaa ei ihan riittänyt hapsuihin, joten laitoin aina kaksi huivin väristä lankaa ja yhden vähän tummemman langan yhteen hapsuun. Onneksi jäi tuota tummempaa aikaisemmasta samanlaisesta huivista, niin sain myös hapsut tehtyä. Ihan kivat noista hapsuista tuli, vaikka onkin tummempaa joukossa. Tämäkin huivi menee lahjaksi. Huomenna on nimittäin ystäväni syntymäpäivä, ja osana lahjaa annan tämän huivin.


Pistäydyin myös kaupungilla, ja pitihän minun käydä myös Popperissa... ja mopo karkasi vähän käsistä. Mutta kun nuo nyt olivat niin ihanan värisiä, eikä ole tietoa, saako tuota Pirkkalankaa enää jatkossa mistään Jyväskylästä. Ei ole hajuakaan, mitä noista teen, mutta tulipahan ostettua. Lohtulankaa?? Lapasissa menee hyvin tuo paksu Pirkka, tosin aloin jo miettimään, jos olisin tehnyt vaikka liivin noista... pitäisiköhän vielä käydä ostamassa lisää lankaa, kun kuulemma tätä tulee vielä lisää muistaakseni ensi viikolla. Karkaako mopo käsistä ihan tosissaan?
Yritin etsiä kaupungilta myös sormikaspuikkoja, mutta en löytänyt. Pikkulinnaan tulee niitä ehkä ensi viikolla, mutta kun just nyt olisin halunnut tehdä noita Ruskakäsineitäni. Pitänee vissiin kikkailla jotenkin noiden normisukkapuikkojen avulla...
Palkitsen itseäni tämänpäiväisestä näennäisestä ahkeruudestani (verrattuna edellisiin päiviin) lasillisella Rosiere Syrah punaviiniä sekä yrtti-valkosipuli Tapini -kekseillä. Ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu... Perjantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kaunis huivi, mielestäni nuo erivärihapsut tekevät kivasti lisää ilmettä.

Hyvää viikonloppua!

Kristiina kirjoitti...

Jenni: Kiitos ja hyvää viikonloppua sinullekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pääsin vihdoin lankakauppaan, jonne halusin. Tulee kohta siis tammikuupaketti, olen ihan mahdoton kun myöhästelen.
Ihania juttuja teet!

Kristiina kirjoitti...

Sny: Jännitystä luvassa siis lähiaikoina! :) Ja kiitos kehuista!

Tiina kirjoitti...

Heippa tännekin! Tavattiinkohan me kipakoiden tapaamisessa taannoin Pellavaisessa?

Kristiina kirjoitti...

Tiina: en ole käynyt kyseisessä tapaamisessa, mutta tulen vastavierailulle blogiisi! :)