30.1.2008

Nappeja ja Survival Kit

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä myös käsityötarvikeliikkeessä, ja sen komeasta nappivalikoimasta tarttui jotain mukaanikin... ei ole kyllä mitään hajua, mihin käytän napit, mutta pitäähän sitä olematonta nappivarastoa kartuttaa silloin, kun kivoja nappeja tulee vastaan! ;)
Nämä alemmat mustat napit voisi sopia esimerkiksi Buttonyyn, mutta toki muitakin neuleita voisin miettiä näille napeille. Jospa vaikka Saksasta sitten bongaisin jotain ihanaa näihin nappeihin sopivaa lankaa?

Neulominen on nyt jostain kumman syystä jäänyt taka-alalle, tosin eilen tikuttelin muutaman kerroksen Ruskakäsineitäni. Ehkäpä ehdin saada ne kuitenkin valmiiksi nyt viikon aikana, että saan ne mukaani vaihtoon... Viikon päästä sitten jo totuttelen (ainakin toivon mukaan) uuteen kotiini siellä Saksanmaalla! :) Hui kauhistus, miten tuo aika rientää! Viikonloppuna ihanat ystäväni yllättivät minut ulkomaillelähtijän Survival Kitillä, joka piti sisällään herkkuja kotimaiseen makuun:
Olin todella otettu tällaisesta muistamisesta! :D Itsellänikin oli käynyt mielessä, että voisin jotain "suomalaista" karkkia ostaa mukaan, vaan nytpä en tarvitse itse niitä hommata. Ja toim.huom! KAIKKI ovat vielä täysin korkkaamattomia - mitä itsehillintää olenkaan harjoittanut jo neljä päivää... ;) Mutta näitä säästelläänkin koti-ikävän helpotukseen (vai lisääkö nämä vain sitä ikävää?!) sekä mahdollisesti myös muiden vaihtareiden ja saksalaisten tutustuttamiseen suomalaiseen karkkikulttuuriin. Liekö salmiakki sitten liian eksoottinen maku heille - se jää nähtäväksi. Nyt vielä pakkaushommiin, perjantai-aamuna kasilta tulee muuttomiehet ja silloin pitäisi olla kaikki pakattuna ja pakastin sulatettuna... Nyt olis käyttöä sellaiselle Pakkaustontulle, joka hoitais homman. Eipä sillä, kyllä pakkaaminen on ihan kivaa, mutta välillä vaan alkais jo riittää tätä lajia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat napit!

Kristiina kirjoitti...

Itsekin tykkään kovasti noista napeista! :D