27.1.2008

Itämaisia tunnelmia

Rentouttava viikonloppu takana! Hyvää seuraa, hyvää ruokaa, shoppailua, kokkailua ja pelailua sekä reissun suunnittelua kuului tämän viikonlopun antimiin. Ja jotain ihan uuttakin kokeilimme lauantai-iltana tyttöjen kanssa:
Tuli todettua, että sushi ei välttämättä ole lempiruokaani... merilevämaton tuoksu oli mielestäni "hieman" liian voimakas! Mutta hauska ilta oli siitä huolimatta ja kana-nuudelikeitto kuitenkin piti nälän loitolla. Tänään kotiuduttuani yritin kuvailla aiemmin viikolla valmistunutta neuletakkiani - unohdin pyytää ystävääni kuvaamaan takkia, joten taas näitä itselaukaisimella otettuja otoksia:


Tuota kiinnityssysteemiä pitää vielä miettiä, tällä hetkellä takki meinaa valahtaa olkapäiltä, pitäisi saada kireämmälle, että pysyisi paremmin. Mutta pidän kyllä lopputuloksesta, hihansuista erityisesti sekä erikoisesta mallista. Eli tyytyväinen olen! :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äärettömän nätti neuletakki. Itsekin katsellut tuollaista ohjetta mutten vielä ole saanut hommattua edes lankoja sitä varten. Ehkä sitten joskus :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Marili! :) Tuon mallinen takki on ainakin erilainen neulottava kuin perinteiset neuletakit - eikä ole saumojen ompelua! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on kyllä mielettömän hieno neule. Joskus sitten vuosien kuluttua kun olen toivottavasti kehittynyt neulojana saattaisin tuollaisen tekoa harkita. Nyt se on kaukainen tavoite, jonne päinkään ei riitä taidot. :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Tiinapiina! Lämmitti mieltäni kovasti kommenttisi.

Tehdessähän ne taidot kehittyy - eli eikun puikot heilumaan! :) Itseasiassa tuo malli ei ollut yhtään niin vaikea kuin alunperin kuvittelin, pääasiassa langankierroilla ja muutamilla kavennuksilla kuviot neulotaan.