15.1.2008

Tehokasta

Eilen ja tänään on ollut opiskelun suhteen tehokkaimpia päiviä aikoihin. Olisinkohan nyt saanut sitä vaihdetta edes vähän päälle? Tänään lisäksi innostuin nyt illalla siivoamaan muuttoa varten valmiiksi yhtä kaappiani, jossa on ollut vanhoja kuitteja, laskuja, kaikenlaista paperisälää sekä viimevuotisia luentomuistiinpanoja. Näiden lisäksi tietysti sekalainen määrä kaikenlaista sekalaista tavaraa... No, nyt on kaappi siinä kunnossa, että senkun pakkaan laatikkoon. Tosin muutama tunti vierähti rattoisasti papereita lajitellessa. Pitää tässä pikkuhiljaa kyllä alkaakin paikkoja käymään läpi, jos löytyisi jotain hävitettävää tai kirpparille menevää. Nythän olisi oikein oivallinen tilanne karsia sellaisia juttuja, millä en tee yhtään mitään... saapa nähdä miten paljon jaksan ja ehdin tehdä sitä hommaa tässä reilun parin viikon aikana ennen tavaroiden laittamista varastoon.

Nämä muut aktiviteetit on sitten vähentäneet viime päivien neulomisen ihan minimiin, eilen illalla jaksoin neuloa sukkaa parin raidan verran. Saa nähdä jaksanko tänään vielä tarttua puikkoihin CSI:n aikana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tuo kyllä iso homma pistää kokoelämäpaketteihin ja varastoon vaihtoon lähdön ajaksi. Mutta jos et kaikkea ehdi käymään läpi ennen vaihtoa, niin onhan sitä aikaa vaihdon jälkeenkin. Sitten voit tavaroita purkaessasi käydä läpi, josko jostakin haluaisit luopua. Toivottavasti loputkin järjestelyt sujuvat hyvin. =)

Kristiina kirjoitti...

Joo, kyllähän se iso homma on, mutta teen mitä ehdin ja jaksan tuon tavaroiden läpikäynnin suhteen... Ja hirveästi pitää miettiä, mitä kaikkea tarvitsen ottaa mukaan äidin luo (siis siellä oleilen nyt ennen lähtöä sekä siihen asti kunnes taas kesällä saan oman asunnon jostain) ja mitä voin laittaa suoraan varastoon. Pala kerrallaan asioita kuitenkin saa hoidettua :)