23.1.2008

Valmis!

Tällainen putkahti pari tuntia sitten puikoilta... ... ja kävi pyörimässä koneessa villaohjelmalla ja nyt se on kuivumassa:
Kyseessähän on siis viime vuoden puolella aloittamani taideneulottu takki Drops Alpacasta ja Cotton Viscosesta. Alpaca on ruosteenpunaista (väri 3650) ja Cotton Viscose punaista (väri 07). Yhdessä ovat aika kivannäköiset, vaikka saadessani langat hieman epäilinkin, käykö nuo kaksi väriä lainkaan yhteen... Takin oikea väri on jotain noiden kuvien väliltä, en saa millään toistumaan näissä olosuhteissa (ai mikä pimeys??) aitoa väriä. Minulla oli ohjeen mukaiset määrät lankaa (Cotton Viscose 400 g ja Alpaca 250 g) ja hieman jäi molempia jäljelle. Arvioisin, että langankulutus olisi noin 630 g. Puikkoina oli kutosen Addin bambusukkiset sekä 60 ja 80 cm pyöröt. Mallia oli kiva neuloa, koska ensin tehtiin "pyörylä" ja sitten siitä neulottiin hihat alaspäin. Tosin mallin istuvuudesta en osaa sanoa vielä mitään varmaa, ennen kuin saan kiinnitettyä soljet ja pääsen kunnolla sovittamaan. Koko vaikutti kuitenkin sopivalle (tehty ohjeen S/M koon mukaan). Ainakin nyt aluksi kokeilen noita solkia, jos ne toimisivat takissa. Mietin, kummatko soljet laittaisin takkiin, tummanharmaat (kuvassa ylempänä) vai tuollaiset pronssin väriset (alempana). Ja joo, voisin taas valittaa, ettei värit toistu yhtään oikein... Voi olla, että päädyn noihin pronssin värisiin. Toivottavasti saan parempia kuvia myöhemmin...

Nyt ei olisi enää kuin Ruskakäsineet keskeneräisenä niistä töistä, jotka aion saada valmiiksi ennen vaihtoon lähtöä. Eiköhän nekin valmistu vielä ennen sitä, että saan ne mukaani. :)

Ei kommentteja: