17.1.2008

Vihdoinkin!

Vihdoin ja viimein minulla on edes jotain puolivalmista esiteltävää! :) Juuri äsken sain tuon pääteltyä ja kuvattua. Kolmen viimeisen kerroksen neulomiseen ja päättelyyn vierähti pari tuntia aikaa... Ensin pari lähikuvaa: yllä näkyy osa keskikuviosta ja väliosan kuviosta, alla vielä lähempää väliosan mallineuletta.
Elikäs siis tätä on tullut tässä väännettyä urakalla:
taideneulotun takin vartalo-osa on tässä, hihat neulotaan noista valkoisista viiruista aloittaen. Hieman oli epämääräisyyttä ohjeessa, nuo hihojen merkkaamiset käskettiin vain neulomaan hihan silmukat eri langalla ja siitä olisi pitänyt suoraan jatkaa mallineuletta. Ainakin niin minä ohjeen ymmärsin. Laiska kun olen, niin en sitten siinä kohti tehnyt niin, vaan neuloin sitten nuo eri langalla neulotut silmukat uudelleen, etten tarvinnut katkaista lankaa. Liekö tullut joku kämmi ohjeeseen, vai olisiko se pitänyt tehdä niin, että olisi katkaissut langan? Nyt kun vielä ne hihat saisin tikuteltua, niin voisin testata käykö päälleni... äsken vähän mallailin tuota ja periaatteessa siitä voisi tulla ihan sopivan kokoinen. Halkaisijaltaan tuo on noin 90 cm ilman venytystä, joten kyllä se ympäri riittää :D
Jos jotakuta kiinnostaa nuo edellisen postauksen hyvin marinoituneet langat (klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi), niin voisin luopua niistä ihan mielelläni ennen muuttoani. Nyt ei ole aikaa kirjoitella lankojen tietoja, mutta huikkaa kommentteihin tai sähköpostiin kristiina piste villaista at yahoo piste com, jos joku noista keristä alkaa juttelemaan, niin annan lisätietoja. Itse en noille mitään hintoja osaa määritellä, joten jotain(=mitä haluaisit maksaa)+postikulut olis ihan käypä hinta tällä kertaa. Katsotaan juttelevatko nuo kerät teille mitään, minulle eivät hiisku mitään. ;)

Ei kommentteja: