26.8.2008

Väliaikatiedotusta

Viikonloppu meni mukavasti Savon suunnalla hyvässä seurassa, tankattuna maittavilla ruoilla ja makoisilla viineillä, tulevaa reissua suunnitellen sekä pieniä ostoksia tehden. :) Mainio viikonloppu siis! Sain ostettua napit February Lady Sweateria varten:
Myös yksi hame ja muuta pientä tarpeellista reissua varten tarttui mukaan kaupungilta. Loma lähestyy hitaasti, mutta varmasti! Lauantai-iltana päästiin jo matkatunnelmiin, kun ystäväni A tarjosi reissua odotellessa makupaloja kohteestamme: lasagnea, ciabattaa ja salaattia viinin kera sekä jälkkäriksi tiramisua. Ja oli muuten tosi hyvää! :) Joko arvaatte minne matkustamme ensi kuussa? ;)

Reissua odotellessa pitää paahtaa gradun kimpussa urakalla... sentään pikkuhiljaa pala kerrallaan sekin muotoutuu. Viralliset deadlinet auttaa kummasti ja lisäksi olen asettanut itselleni tavoitteet, mitä pitää olla valmiina ennen reissua. Tämän päivän urakkaan voin olla ihan tyytyväinen, vaikka sivumäärällä ei kyllä vieläkään voi ylpeillä...

Valmiiden töiden puutteessa ja todistusaineistoksi (joo, kyllä täällä vielä neulotaankin joskus) pieni väläytys aktiivisimmista keskeneräisistä neulomuksistani:
Vasemmalla ylhäällä punainen mytty on February Lady Sweater, jonka on tarkoitus käydä värikylvyssä valmistuttuaan. Keskellä ylhäällä vihreät ovat Embossed Leaves Socks, joista puuttuisi vain toisesta kärkikavennukset ja toisesta jalkaterä + kavennukset. Oikeassa laidassa on neuloutumassa Feather and Fan Comfort Shawl eri värisistä Maijoista. Oranssista Floricasta tulee joskus isona Shetland Triangle ja tummanharmaa Alpaca-mytty on Aura -huivin alku. Tässäpä siis näitä projektejani... ja koko ajan vain tekisi mieleni aloittaa uusia neuleita. Alkaa vaan puikot loppumaan kesken! Pyöröt ainakin ovat kiven alla tällä hetkellä. Sukkapuikkoja löytyy kyllä, mutta en taida aloitella vielä tämän kuun puolella mitään uusia, jotta saan sitten sukkasatoa kerättyä enemmän... Taidanpa tästä suunnistaa sohvalle ja ottaa jonkun noista keskeneräisistä työn alle. Mukavaa iltaa kaikille!

2 kommenttia:

Silkkivilla kirjoitti...

Kauniita nappeja :)
-elli-

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Elli! :)