4.8.2008

Rallihumusta selvitty

Vielä täällä ollaan hengissä, vaikka viimeviikkoisen kuume-mahataudin aikana ei ihan siltä tuntunutkaan. Sairastamisen uuvuttamana en sitten juurikaan jaksanut rallihumuun lähteä, mutta eilen sentään pyörähdin Paviljongilla katsomassa palkintojenjaon...Arvontavoittokin oli mennyt perille Markalle, lähetin kerän Austerman Stepiä ja Mini-Pätkis -pussin kortin kera. Kuvaa paketista ei ole, koska kameran akku oli latauksessa laittaessani pakettia lähtökuntoon, mutta Markan blogissa paketin sisältö vilahtaa.

Pahemmanlaatuinen startitis vaivaa, sillä puikoille on päässyt myös February Lady Sweater (Ravelry -linkki). Eihän noita keskeneräisiä olekaan kuin vajaa kymmenkunta... ja siksi mikään ei tunnu valmistuvan, vaikka sentään välillä neulonkin. Ja koko ajan vain tulee lisää suunnitelmia kaikkien entisten lisäksi!

Vogue Knitting kotiutui myöskin viime viikolla, ja kohta minäkin pääsen Vihervaaran/Hooded Pulloverin kimppuun! :) Kyllä tätä on odotettukin, koska en ehtinyt tulostaa ohjetta silloin kun se oli vielä netistä saatavissa. Silmiini osui myös viikonloppuna mahdollisuus tilata SecretWoolista VK:n ohjeessa käytettyä Lion Brandin Wool-Ease Chunkya, joten käytin heti mahdollisuuden hyväksi. En nimittäin oikein ole vieläkään lämmennyt Novitan Mambolle, viikonloppuna kävin kahteen kertaan hiplailemassa Mamboja Anttilassa, mutta ei ne vain huudelleet tarpeeksi... Mutta nyt on tulossa juuri ohjeessa käytettyä lankaa, niin ei (toivottavasti) tarvitse säveltää itse mitään, vaan voi tehdä suoraan ohjeesta. :)

Iso G on taas työn alla, vaikka aikamoisia motivaatiovaikeuksia sen suhteen onkin... vielä se vaatii paljon työtä ja aika kuluu liian nopeaan. Ja sisäinen pikku perfektionistini ei ole tyytyväinen yhtään mihinkään tähän mennessä tehtyyn, joten ei ole helppoa, ei... Epätoivo iskee, kun tuntuu, ettei tuosta gradusta tule yhtään niin hyvä kuin sen haluaisin olevan. Vissiin pitää laskea rimaa, että saa edes jotain aikaiseksi ennen kuin turhautuu omaan perfektionismiinsa?

Ei kommentteja: