20.8.2008

Oranssia

Kiitos kommenteistanne edellisen postauksen Anne Elliotista! Aina ne vaan lämmittävät mieltä kovasti! :)

Eilen piipahdin kaupungilla samalla kun kävin yliopistolla hoitelemassa asioita. Mun luo muutti Anttilan hyllystä viimeiset kerät oranssia Floricaa ja Dylonin pesukoneväri February Lady Sweateria varten. Ja on noille kerille ainakin alustavat suunnitelmat, mutta minähän vuonna ehdin neuloa ne? Nimimerkillä lankavarasto vaan kasvaa koko ajan... Mutta en voinut nyt olla ostamatta, kun pitkään olen suunnitellut kokeilevani ko. lankaa (joo-o, en ole koskaan neulonut Floricaa) ja kun kivaa väriä löytyi nyt, niin pakko oli ostaa... tuskin taas seuraavalla värikartalla tuota väriä kuitenkaan olisi ollut. Seliseli... Taitaa olla jo ihan syksy mielessä, kun tekee mieli tuollaisia ruskavärejä!

Syksystä puheenollen, graduahdistus painaa päälle ja pahasti... kai mulla on joku lukko päällä, vaikka istun koneella ja yritän, niin päässä lyö tyhjää eikä näppäimistö laula. Voi ääh ja plääh. Deadlinet on nyt virallisestikin sovittu ohjaajan kanssa, joten se puoli on kunnossa, toteutus vaan näkyy ontuvan ja pahasti. Mistähän sitä oikein ammentaisi viisautta ja luovuutta päähänsä?

2 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Kauniin väristä Floricaa, syksyhän se alkaa painaa päälle. Tsemppiä graduahdistukseen, kyllä se siitä sitte lähtee tulemaan!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta Relli! :) Josko sitä tästä taas ison G:n pariin raahautuisi...