14.8.2008

Postiviikko

Viime viikolla Visa vingahti ja Book Depositorystä lähti viisi neulekirjaa kohti Keski-Suomea. Tällä viikolla kirjoja on putkahdellut postiluukusta ihan jatkuvalla syötöllä! ;) Ensivilkaisuilla eniten noista miellyttivät Inspired to Knit, Interweave Knitsin kirja sekä Lace Style. Ihania neuleita löytyi vaikka millä mitalla noista kirjoista... ehkäpä jonkun niistä saan joskus toteutettuakin. Nyt ainakin kerralla sain täydennystä pieneen neulekirjastooni! :)

Tänään jatkui ihana postiviikko kirjojen lisäksi Titityyn sukkalankaklubin ensimmäisen paketin muodossa. Ilmoittauduin yllätysväreihin, joten hieman jännitti, mitä tuleman pitää. Ja mitä ihanuutta paketista paljastuikaan!

Voi lääh! Vyyhti käsinvärjättyä Fleece Artistin Merino 2/6. Värit ei kuvassa toistu lähellekään niin mahtavina, mitä luonnossa tuo sammaleen väri on! Mielettömän upea hehkuva väri pienine sävynvaihteluineen! Ja niin pehmeää! Tätä pitää jatkuvasti käydä silittelemässä ja hiplailemassa... Tälle langalle pitää löytää joku arvoisensa sukkaohje. Todella mahtava aloitus lankaklubille. :)

Anne Elliot on nyt pingotuksessa, joten siitä puuttuvat enää saumojen ompelu sekä kaula-aukon viimeistely. Pientä toivetta siis on, että jotain valmistakin täällä joskus esiteltäisiin, eikä vain lanka- ja kirjahankintoja...

2 kommenttia:

MinskuH kirjoitti...

Tosi ihanan väristä tuo lankaklubin lanka! Nyt harmittaa kun ei tullut liityttyä mukaan :(

Kristiina kirjoitti...

Lanka on kyllä ihanaa! :) Kuva ei kyllä tee oikeutta langan hehkuvalle värille lainkaan...