31.8.2008

Tanssia ja säilöntää

Viikonloppu hujahti hyvin pitkälti Vihervaaran merkeissä. Perjantai-iltana loin silmukat ennen tanssilavalle lähtöä ja eilen sain neulottua vartalo-osaa noin 25 cm. Tykkään kovasti neuloa tuota mallia, vaikka Prymin (puikot piti saada heti-just-nyt eikä ollut aikaa etsiä parempia mistään saati tilailla postin kautta...) pyörön kaapeli meinaa ajaa välillä hermoromahduksen partaalle kippuraisuudellaan... Huomasin muuten, että ohuempiin pyöröihin oli heilläkin tullut uudenlainen (parempi?) kaapeli. Harmi vaan ettei noissa 8 mm haloissa sitä vielä ollut, olisi ollut kiva testata, onko parannusta tullut. Pitäisi vain jostain löytää myös 40 cm pyörö, koska Prismassa oli vain noita 80 cm pyöröjä. Suunnitelma B on sitten ostaa sukkapuikot, jos ei lyhyttä pyöröä löydy.

Perjantai-iltana tuli siis käytyä lavalla tanssin pyörteissä, ja mukavaa oli, vaikka ensin kehtuuttikin lähteä. Finlanders soitti hyvää ja vaihtelevaa tanssimusiikkia kuten aina ja pääsin hyvin tanssimaankin (ei siis tarvinnut seinäruusuna olla koko iltaa :) ), joten ilta oli hyvin onnistunut. Syksyn tulon huomasin myös konkreettisesti, kun autoa piti pyörittää ennen kuin pääsin lähtemään takaisin, koska lasit olivat huurussa viileän yön takia. Ja todella viileälle ilma tuntuikin lavan lämpöisyyden jälkeen... onneksi autoissa on lämmittimet! :)

Huomenna alkaa sitten Sukkasatoilu, ja minut löytää Hillokellarin puolelta. Tarkoituksena olisi saada puikoille ainakin säärystimet äidille sekä jotkut sukat reissuneuleeksi. Kaikki muu on sitten plussaa. Voi kyllä olla, ettei satoni kovin isoksi kasva, sillä noita keskeneräisiä (siis muita kuin käpälänlämmittimiä) pursuaa käsityökoristani ja niillekin varmaan pitää uhrata neulonta-aikaa. Mutta nyt iltapalalle ja sitten Vihervaaran pariin taas!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Great, jag hittade vad jag har letat efter