15.4.2008

Hupsista...

Menin tänään Wolle Rödeliin hakemaan uusia sukkapuikkoja viikonloppuna katkenneen puikon paikkaamiseksi. Mukaan tarttui vähän muutakin kuin vain ne puikot:Mutta eikös sukkalankaa aina tarvita? Jos vaikka iskee inspiraatio illalla tai viikonloppuna, jolloin ei pääse lankakauppaan... Ja ohjeita kaikkiin ihaniin sukkiin tuntuu tulevan ovista ja ikkunoista, joten pitäähän sitä lankaakin olla, jotta voi niitä sitten joskus toteuttaa.

Olin tänään myös sen verran "uhkarohkea", että kävin leikkuuttamassa hiukseni - ja jopa sain selvitettyä saksaksi kampaajalle, mitä haluan. No okei, eihän tuo malli kovasti muuttunut, mutta edellisestä käynnistä oli päässyt lipsahtamaan ihan luvattoman kauan... Pienenä yllätyksenä minulle tuli se, että täällä (tai ainakin tuossa kampaamossa, jossa kävin) hiusten leikkaukseen kuuluu pesu, mutta ei föönausta - ja sen siis asiakkaat sitten tekivät itse kampaamon laitteilla. Eikä näyttänyt värjäykseenkään se föönaus kuuluvan. Ehdin nimittäin katsella toimintaa melkein tunnin verran, kun jonotin omaa vuoroani (siis otetaan jonotusnumero ja sitten vain odotellaan omaa vuoroa, eikä ilmeisesti varailla mitään aikoja etukäteen). Ja toki föönauksen saa, jos haluaa maksaa siitä erikseen.

Eilen pyörähdin paikallisessa kirjakaupassa ostamassa Prahan ja Münchenin kaupunkioppaat sekä Kate Jacobsin The Friday Night Knitting Club -pokkarin. Saa nähdä miten enkkuni taipuu tuon pokkarin lukemiseen, yritin valita jotain helppolukuista... :)Noiden perusteella varmaan voi tehdä johtopäätöksen seuraavien reissujeni kohteesta. Prahassa pyörähdetään tulevana viikonloppuna vaihtariporukalla ja München on vuorossa seuraavana. München oli sellainen ex-tempore matka, viikonloppuna ostin junaliput ja varasin hostellista sängyn itselleni. En vain voinut jättää käyttämättä tilaisuutta lähteä nyt käymään siellä, kun suunnitelmissa se on ollut. :) Saisi vaan tämä flunssa mennä kokonaan ohi, että jaksaisin paremmin noilla reissuilla olla. Se ei oikeastaan enää muuten vaivaa, kotona jaksan olla ihan hyvin, mutta heti kun lähtee liikenteeseen, niin iskee väsy.

Tämän viikon keittiön "siivousnakki" viuhui sitten mulle eli pitäisi huolehtia keittiön roskahuollosta. Onneksi ei satu kuin tämä yksi viikko koko vaihtoajalle tuota, koska en itse edes käytä keittiön roskista, vaan vien omat roskani isoon roskikseen pihalle sitä mukaa kun oma roskapussi täyttyy. Mutta lähdenpä tästä viemään roskia pihalle (siellä onkin taas jätesäkillinen täynnä...) ja sitten ehkäpä testaamaan uusia puikkoja!

Ei kommentteja: