29.4.2009

Haastetta elämään...

Päätin viime viikolla, että kun kerran en saa haasteita työelämässä, niin pitää sitten harrastuksissa haastaa itsensä ja opetella jotain uutta. Maanantaina sainkin hakea paketin postista: Joo, kyllä se on ihan totta, minäkin yritän opetella kehräämään värttinällä! Siinäpä onkin haastetta kerrakseen. :) Tilasin Villa Laurilasta Louetin yläpainoisen värttinän, vaikka olinkin lukenut mm. Ravelryn keskusteluista, että se on vähän turhan painava. Tulipahan tuettua suomalaista yrittäjää, kun en tilannut rapakon takaa tai Saksasta... ja jos olen oikein ymmärtänyt, ainakin kertaamisessa painavampikin värttinä toimii. Alapainoisen ja yläpainoisenkin välillä arvoin pitkään ja viimein päädyin yläpainoiseen. Tilasin myös pari villatopsia, toinen on Suomenlammasta ja toinen Ahvenanmaanlammasta. Totuuden nimissä on kyllä sanottava, että ihan ensimmäiseksi opettelussa meinaan kyllä käyttää hahtuvaista, jota ostinkin pari pussia. Saa nähdä, miten kauan menee ennen kuin pidän itseäni tarpeeksi hyvänä, että voin noita villatopseja kehrätä... ;)

Ja SE on nyt valmis! Juuri äsken sain viimeiset terälehdet ommeltua... ompelukeiju taas antoi odottaa itseään. Mutta tykkään! Jos saan apua kuvaukseen vapun aikaan, niin esittelen Sylvin sitten vapun jälkeen. Vapuksi suuntailenkin Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon suuntaan, luvassa hyvää seuraa sekä hyvää ruokaa ja juomaa. :) Oikein hauskaa vappua kaikille!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Olen jo vähän odotellut SEN valmistumista...
Täällä päin siis vappuna liikuskelet, toivottavasti saadaan lämmin sää:)
Mukavaa vappua!!!

Makepeace75 kirjoitti...

Mulla on Laurilasta ihan samanlaiset varusteet viime kesältä. Vaan kun ei muka ole koskaan aikaa opetella.. :D

Heidi kirjoitti...

Ihana uusi haaste :) . Kehrääminen on upea taito osata.

Kristiina kirjoitti...

Eila: Et ole ainoa, joka on odotellut valmistumista - ompelu ei vaan millään meinannut maittaa... Joensuuhun ja Kuopioon on tarkoitus suunnata, joten jos bongaat vadelmanpunaisen Sylvin sielläpäin, niin kyseessä voi hyvinkin olla allekirjoittanut... Ja toivottavasti tosiaan sää suosii grillailua! :)

Makepeace: No nyt sitten vaan harjoittelemaan! ;) Jos vaikka vapun jälkeen itse aloittelisin...

Heidi: Haastetta varmasti riittää... mutta toiveissa on kuitenkin oppia tämä hieno taito. :)