14.2.2009

Tulppaaneja...

Näköjään nykyään venyy aina pitkäksi välit, ennen kuin selviän kirjoittelemaan tänne. Toisaalta, kun ei ole mitään valmista esiteltävää... Taitaa vissiin olla liian monta työtä puikoilla, kun mitään en saa valmiiksi, vaikka kuinka neulon. ;) Ja tekisi mieleni aloittaa vaikka kuinka monta uutta työtä... Eilen sain tietää labrakokeiden tulokset sekä mahdollisen syyn pitkään jatkuneisiin oireisiini ja tänään aloitin lääkityksen. Toivottavasti olo lähtee nyt paranemaan. Eilisellä kauppareissulla innostuin ostamaan kimpun tulppaaneja piristykseksi. :) Ne ovatkin kauniita ja ajattelin näin ystävänpäivän kunniaksi jakaa ne kanssanne:
Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoilleni!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

Talsu kirjoitti...

Juu, takki siitä tulee, vai sanoisko huppari :)

Ja hyvää ystävänpäivää!

Näppi kirjoitti...

Kivan pirtsakka kietaisuneule ed. postauksessa. Mulla pyörii kaapissa varmaan 500g jotain mohairhöttöä, josta oon suunnitellu jo pitkään tekeväni kietaisuneuleen. Saa nähä millon ehtis toteuttamaan. Ku malliki on hakusessa.

Kristiina kirjoitti...

Aura ja Talutin: Kiitos toivotuksista!

Näppi: Kiitos! :) Tykkään kietaisuneuleen väristä itsekin. Ja aikaongelmia on täälläkin (vaikka juuri nyt kotona olenkin päivät), tekisi mieli koko ajan vain aloittaa uusia neuleita eikä keskeneräiset tunnu edistyvän sitten millään...