25.2.2009

IK tarjolla

Joko hyllystäsi löytyy IK winter 2008? Jos ei, niin kommentoi tähän postaukseen ja kerro miksi haluaisit lehden! Aikaa on tämän viikon perjantaihin (27.2.) asti. Jos halukkaita uuden lehden omistajia ilmoittautuu enemmän kuin yksi, pistetään arpoen lauantaina. :) Joo, tässähän kävi hieman vanhanaikaisesti... Tilasin IK:n viime syksynä ja eka numero oli sitten tämä talvinumero. Aikani odoteltuani (taisi olla noin kuukausi ilmestymisen jälkeen) lehteäni, laitoin viestiä, etten ole saanut vieläkään lehteäni, vaikka olen sen tilannut. No, joululoman aikaan lehti olikin tullut, enkä muistanut laittaa enää uutta sähköpostia peruakseni ylimääräisen lehden, jonka lupasivat laittaa tulemaan. Olin jo ehtinyt unohtaa koko homman, kunnes tällä viikolla posti sitten toi sen ylimääräisen lehden... eli tämä ylimääräinen numero on nyt tarjolla. Toivottavasti kaikilla ei vielä tätä numeroa ole, että löytyisi sille uusi koti! :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, neulelehtiähän ei ole koskaan liikaa, intohimoiselle käsitöiden harrastajalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei löydy tuota eikä itse asiassa yhtään IK:ta, tahtois kyllä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Olen kohtalotoverisi, minä vaan odotin tänne helmikuulle saakka ennen kuin rupesin kyselemään lehteni perään. Saan kuulema maaliskuussa. Mutta se on jo sitten uusi, tuo olis vanhempaa vuosikertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Haluu, haluu kans! Nuissa ulukomaalaisissa lehissä on vaan jotenki enemmän ispiraation lähteitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

No, ei ole lehteä vielä minulla, ei ainuttakaan IK:ta tai muuta ulkomaalaista lehteä. Olis kiva niihin tutustua! :D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, minäkin voisin tänne halukkaisiin ilmoittautua. En ole vielä yhtään ulkomaalaista lehteä onnistunut saamaan käsiini ja olisi kiva nähdä vähän millainen lehti on kyseessä, kun sitä niin paljon on kehuttu. =)

Samma kirjoitti...

Liityn kuoroon: koskaan en ole ko. lehteä selaillut, joten nyt olisi kiva. Olen ajatellut tilata sen, jos on mieleinen, joten siksi olisi kiva saada.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Itse yritin juuri tilata ilmaista näytenumeroa kyseisestä lehdestä, mutta eipä vain onnistunut, kun olisi pitänyt ilmeisesti olla luottokortti siihenkin... Ja sellaista en opiskelijana vielä rupea hankkimaan. Siksi lehti olisi kiva saada jotain muuta kautta, jos vaikka arpaonni suosisi :)