17.2.2009

Rinsessa-kauluri

Eilen vihdoin ja viimein selvisin ostamaan tammikuussa neulomaani Rinsessa-kauluriin napit ja ompelinkin ne sitten samoin tein paikalleen. Malli: Rinsessa-kauri by Sirkku Siiskonen (Ulla 03/08)
Lanka: Sandnes Garn Alpakka, petrooli noin 2 kerää eli noin 100g
Puikot: 4 mm bambuiset Addi-pyöröt
Lanka loppui vähän kesken ja jouduin päättelemään kaulurin ennenaikaisesti. Mutta silti tuli minusta ihan mukavan kokoinen.

Kauluri täydensi Rinsessa-setin, johon neuloin jo vuonna 2007 pipon ja lapaset. Setti pääsikin heti tositoimiin eilisellä lenkillä ja hyvin toimii! Tosin kauluri voisi olla aavistuksen korkeampi. Ehkäpä pitää neuloa lenkkeilyä varten vielä toinenkin kauluri... :) Mutta ehkäpä jollain toisella mallilla vaihteeksi.

Tänään postipoika toi viimesyksyisen Titityyn sukkalankaklubin viimeisen lähetyksen korvaavan langan. Alkuperäinen BFL Sock kun ei ollutkaan konepesunkestävää, kuten vyötteessä kerrottiin. Silloin värikään ei ihan sattunut kohdalleen, mutta tykkään kyllä tuosta tänään tulleesta langasta. Siitä joskus lisää sitten vähän myöhemmin. Postia on luvassa lisääkin, sillä saatoin ehkä perjantai-iltana käväistä Book Depositoryn sivuilla ja saatoin ehkä tilata kirjan. Tai pari. Tai kolme. Myönnän, sorruin. Onneksi Visa-lasku tulee vasta maaliskuussa... Näihin kuviin ja tunnelmiin päätänkin raporttini tällä kertaa. Aurinkoista tiistain jatkoa!

2 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Setin väri on upea!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Samma, pidän kovasti itsekin väristä (kuten voi kuvastakin todeta, muutakin petroolin väristä asustetta sattuu löytymään... ;) )