31.1.2009

Kuvameemi

Makepeace75 heitti haasteella, joten menin kaivelemaan kuvatiedostojani. Eli siis tehtävä oli seuraavanlainen:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Siispä digikuvakansion neljäs kansio. Mannheim. Joo, elikäs vaihtoaikaa muistellaan. :) Probleemani oli vain se, että jostain kumman syystä lukukauden aikana tuli kuvattua sen verran paljon, että tämä kansio sisältää kansioita. Ratkaisin ongelman valitsemalla neljännen alikansion ja sieltä sitten neljännen kuvan. Olkaapa hyvät:


Eli Saksassa ollaan, tosin ei Mannheimissa, vaan naapurikaupungissa Heidelbergissä. Tuosta reissusta alkaa olla melkein vuosi aikaa, sillä kuva on otettu 16.2.2008. Täytyy sanoa, ettei ole järin onnistunut otos, mutta näppäilin kuvia, kun odoteltiin koko ryhmää koolle. Paljon parempiakin kuvia olisi ollut tarjolla, mutta tämä nyt sattui tulemaan.

Olen nyt niin tylsä, etten haasta ketään, mutta jos kiinnostaa, niin nappaa mukaan! Ja vinkkaa kommentteihin, niin tulen katsomaan sinun kuvasi. :)

Huh, tajusin juuri, että vuosi sitten olin hyvin pitkälti muuttopuuhissa muuttamassa tavaroitani varastoon ja valmistautumassa vaihtoon lähtemiseen. Toisaalta tuntuu, että siitä on ihan tajuttoman pitkä aika, mutta toisaalta se oli kuin ihan äsken... On vähän sellainen fiilis, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika kuluu. Penskana (siis joskus yli 20 vuotta sitten) koulun kesälomat tuntuivat ihan_tajuttoman_pitkille ja ehti tekemään vaikka mitä. Nykyään kesät vain hujahtavat ennen kuin ehtii tajutakaan... Pitäisi vain osata elää hetkessä eikä murehtia menneitä tai tulevia. Siinä minulla olisi vielä oppimista. Näihin mietteisiin onkin hyvä lopetella ja toivotella rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

5 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Kiva kun tartuit haasteeseen. :o)

Olen tuosta ajan kulumisesta täsmälleen samaa mieltä. Muksuna sitä ehti jo melkein kyllästyä joka lomaan, nykyään ei mikään riittäisi. Jouluna ihmettelin miten voi olla jo joulu, kun just oli kesä..

Kristiina kirjoitti...

Kivahan tuo haaste oli tehdä! Tulipahan vähän muisteltua samalla vaihtoaikaa ja vähän muutakin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meni kone tilttiin tuossa joulun jälkeen ja sitten lopulta hajos kokonaan. Pieni työ ollu uuden koneen myötä katella kaikki suosikki-blogit ylös.... siksi kommentteja ei oo kuulunu.

Ihana tuo ed. postauksen huivi. Langan väri myös. Itellä ollu to do- listalla jo pitempäään joku huivi, vaan eipä oo aloitettuna vieläkään. KOhta käy niin että kaulahuiviaika on taas menny. No tuleehan nuita talvia vielä.

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Näppi! :) Ja tosi harmi koneesi kanssa. Onneksi nyt on sitten jo uusi toiminnassa, ettet jää ihan pimentoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hihiii käyppä kurkkaamassa linkin takaa...