2.6.2008

Ruusuja

Jee, sain Allgemeiner Sprachkursin läpi arvosanalla 2,3 eli hyvä! :D Sentään muutamia opintopisteitä ropisee tältäkin keväältä... torstaina sitten selviää, miten toinen tentti meni.

Lauantaina kävin siis katsomassa Sinkkuelämää -elokuvan (ja ekaa kertaa olin yksin leffassa) ja oli kivaa. Meitä oli 11 henkilöä yli 200 ihmistä vetävässä salissa katsomassa elokuvaa! Ei taida nää originaaliversiot vetää saksalaisyleisöä (siis oletettavasti he kaikki menevät katsomaan dubatun version, tuskin tuolla ainakaan yhtään saksalaista oli). Ainakin minua elokuva piti otteessaan hyvin, enkä ehtinyt pitkästymään 2,5 tunnin aikana. Voi olla, että johtui osin siitä, kun nuorempana tuli tiivisti seurattua sarjaa ja heti elokuvan alusta asti henkilöt oli tuttuja ja tiesin missä mennään.

Sunnuntaina sitten kävin ensin lenkillä ja päätin lähteä käymään tässä lähellä sijaitsevassa Herzogenriedparkissa. Siellä olikin mukava kävellä ja ihastella:
Ruusutarhassa oli ruusuja...
...ruusuja...
...ruusuja...
...ja vielä vähän lisää ruusuja!
Ja oli täälläkin elukoitakin, kotoisia marsuja...... tämä kaveri olisi halunnut aidan toiselle puolelle - liekö ruoho vihreämpää??Saisikohan näiden villasta hyvää lankaa??Siinäpä viikonloppu menikin, aika rauhallisissa merkeissä. Perjantai- ja lauantai-iltoina täällä oli kunnon ukonilmat, kesti aina useamman tunnin.

Vielä on kerää jäljellä - siis säärystimeen, jota olen neuloskellut aina välistä kun edelleenkään ei purkaminen innosta... Kohta loppuu neulominen, joten pakko alkaa purkamaan sitten. Harmittaa, kun ideoita olisi pää täynnä, mutta en täällä voi aloittaa enää uusia juttuja... No, onpahan valmiina suunnitelmia. Kivaa maanantai-iltaa!

Ei kommentteja: