6.6.2008

Pientä valmista

Tällainen siitä pikkuprojektistani tuli: Siis säilytyspussukka mp3-soittimelleni. Käytössä on jo ollut, ja on tosi kiva, kun kuulokkeiden johdot ei ole sekaisin laukussa, vaan siististi kotelossaan. :)
Lankaa meni vain jotain 10 g (eikä varmaan sitäkään) Coachellasta ylijäänyttä Mille Filiä, jota tikuttelin 3 mm bambu-Addeilla. Silmukkamäärät huitaisin hatusta, olisikohan ollut 28 s, joilla neuloin ensin putkea ja sitten kun oli riittävästi pituutta, päättelin kahden puikon silmukat ja jatkoin läpän neulomista viimeisillä 14 silmukalla. Läppään kaventelut ja napinläpi, pohjasauman ompelu ja napin kiinnitys - ja avot, meillähän on kätevä pussukka valmiina. :)

Eilen illalla sitten otin itseäni niskasta kiinni ja purin Anne Elliotin alun helmineuleseen asti ja neuloin melkein sinne asti kuin missä olin ennen purkamista menossa. Pitää yrittää nyt tuota neuloa, että saisin täällä neulottua kokonaan tuon, koska jos lanka loppuukin kesken, niin en sitten saa sitä Suomesta lisää... No, eipä tässä hirveästi mitään ohjelmaa olekaan suunniteltuna, joten pitäisi onnistua. Jos en sitten lannistu niiden hihojen kanssa...

Eilen saimme takaisin myös EU-kurssin tentit, ja sehän oli mennyt tosi hyvin! Sain 1,7 eli erittäin hyvän. Olin jopa kahdesta tehtävästä saanut täydet pisteet :D Näköjään sitten riitti, vaikka vastaus oli lyhyt, kunhan se oli oikeaa asiaa.

Aamulla olin sen verran reipas ja pesaisin tuon ikkunani, kun muuttosiivoukseen se näkyy listan mukaan kuuluvan. En tuon yhden ikkunan takia viitsinyt mitään ikkunalastaa ruveta ostamaan, joten jouduin vaan sitten toisella luutulla kuivaamaan ikkunaa - ja sen se on kyllä näköinenkin... mutta on se kyllä puhtaampikin kuin aiemmin. Tuskin edellinen asukas ainakaan oli tuota pessyt, sen verran likainen ikkuna oli jo helmikuussa. Lattian pesin myöskin samoilla tulilla sekä pyyhin patterin. On vaan hankala siivota, kun ei ole kunnon välineitä, koska en älyttömästi tänne näin lyhyen ajan takia halunnut ostaa siivousaineita ja -välineitä. Mutta onpahan tässä pärjätty näilläkin. Vaan nytpä taidan ruveta lukemaan tai sitten neulomaan. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: