29.12.2007

Saapuihan se!

Eilen tuli kaipaamani tilaukseni Tapion kaupasta. Kutosen 60 cm pyöröt, pari kerää Maijaa sekä petroolia Merino Oroa vyyhti. Nytpä sitten pääsisin jatkamaan neuletakkiani, kun on puikot! Nuo Maijat tilasin, koska tarkoituksenani oli neuloa ystävälleni sukat osaksi synttärilahjaa, mutta saa nyt nähdä selviänkö edes aloittamaan niitä ennen ensi viikonloppua... Orosta tulee joskus joku huivi, tulipahan ostettua, kun se oli uusi tuttavuus minulle. ;)

Tekisi mieleni aloittaa koko ajan jotain uusia juttuja, äskenkin tuli mieleeni, että voisin tehdä Jaywalkerit itselleni aiemmin ostamastani Stepistä. Ja ruskeat Alpaca -kerät kovasti huutelevat haluavansa Ruskakäsineiksi sekä violetti Alpaca haluaisi muuntua pipoksi, mutta ohje on vielä häviksessä. Ja huivilankojakin olisi vaikka kuinka ja paljon. Ihan niinkuin keskeneräisiäkin ei olisi ihan tarpeeksi... Mihin minä vielä oikein joudun näiden suunnitelmieni kanssa?? Mistä sitä aikaa voikaan ostaa? Kaikesta huolimatta, kivaa lauantaita!

2 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Ihanan näköistä tuo Merino Oro. :o) Kiinnostaisi kokeilla itsekin, mutta kun kaapit ja laatikot pursuilevat jo lankoja.. Vaan eipä se ole ennenkään estänyt. ;D Tapion kauppa on muuten mahtava.

Upea enkeli tuossa edellisessä postauksessasi!

Kristiina kirjoitti...

Tuo Merino Oro on kyllä ihanan tuntuista lankaa käsissä, vielä en ole sitä kerinyt tai muuten kokeillut. Ja väristä tykkään myös!

Vähän turhan paljon kyllä mullekin noita lankoja on kertynyt, varsinkin kun kuukauden päästä pitää kaikki asunnon kamat pakata varastoon Saksaan lähdön vuoksi... Mutta en vain voinut vastustaa kiusausta ;) Tapiolla on kyllä hyvin erilaisia lankoja myynnissä, tosin itse en ole vieraillut kuin nettikaupassa.

Enkeli on kyllä ihana, joka ilta olen nyt poltellut tuikkua siinä. :)