14.12.2007

Postia kummipojalta


Eilen sain kivan yllätyksen kummipojaltani ja hänen perheeltään. Kyseessä on lämmittettävä kaurapussi, jonka 4vee kummipoikani oli jo nimennyt Löhkö-koiraksi! :) Silläpä on hyvä lämmitellä vaikka jumiutuneita hartioita ja kuulemma olisi hyvää matkaseuraa Saksaankin. :)
Muuten päivä meni vähän harakoille gradun suhteen, oli niin tajuton väsymys päällä, etten millään jaksanut keskittyä lähteisiini. Iltapäivällä sitten tuskastuin, kun mikään ei tuntunut etenevän, ja leivoin joulutortut. Iltasella sitten tikuttelin äidin sukkia ja nyt ne sentään on jo siinä vaiheessa, ettei enää puutu kuin kärkikavennukset. Sentään saan ne valmiiksi ennen joulua. Tuntuu, että tämä ainainen väsymys haittaa käsitöitäkin - tai sitten minulla on liikaa keskeneräisiä töitä, kun mikään ei valmistu. Tänään on ollut vielä tukkoisempi päivä kuin eilen (jos vain mahdollista), ei yhtään huvita mikään ja väsymys on ihan totaalista. :(

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa aivan ihana koiruli! Onko se itsetehty vai ostettu, tiedätkö? Joulukuun paketti pitäisi tulla välipäivinä. On nyt juuri ennen joulua hirmuinen kiire. Oikein mukavaa joulua sinne sinulle ja läheisillesi!

Kristiina kirjoitti...

Joo, koiruus on kyllä söpö! :D Koira näyttää itsetehdyltä, mutta en tiedä kuka sen on tehnyt, pitänee kysäistä kun seuraavan kerran olen yhteyksissä.

Mielenkiinnolla odotan, kuka minua on yllättänyt pitkin syksyä. :) Rentouttavaa joulun aikaa sinullekin Snyni!