27.12.2007

Enkeleitä...



Joulu on nyt sitten vietetty ja arkiseen puurtamiseen (lue: gradun pariin) pitäisi palailla huomenna. Ilmeisesti olin ollut kilttinä vuoden mittaan, kun pakettejakin tipahteli yllättävän paljon. Yksi ihanimmista lahjoista oli tuo kuvassa oleva enkeli-kynttilänjalka, jonka sain äidiltäni. Luonnossa se on kauniimpi kuin tuossa kuvassa. Enkeleitä on tainnut olla liikkeellä muutenkin, oli nimittäin tänään kotiin ajellessani muutamasta metristä kiinni, etten tehnyt lähempää tuttavuutta hirven kanssa... onneksi nelostiellä on sillä kohtaa talvirajoituksena 80 km/h - kesänopeudella en varmasti olisi ehtinyt väistää. Lievästi sanottuna säikäytti tuollainen yllättävä kohtaaminen metsän asukin kanssa. Onneksi oli tällä kertaa suojelusenkeli mukana.

Mieltäni lämmitti kovasti, kun äiti ja isä pitivät neulomistani joululahjoista. Ja kuulemma ihan sopiviakin sattuivat olemaan. :) Joulu meni kyllä ihan oleillessa, ei tullut paljon neulottuakaan. Enemmänkin tuli vain herkuteltua, pelailtua ja oleiltua ja isän luona kissa kaipasi paljon silittelyä varsinkin iltaisin. :) Yhden pitkän sukan (ei ihan polvisukka, mutta melkein) sain neulottua joulunpyhinä seiskaveikan jättiraidasta. Siitä sitten kuva, kunhan saan parin sille valmiiksi.

Tilasin ennen joulua Tapiolta vähän lankaa ja kutosen pyöröpuikot, ja odottelin, että paketti olisi tullut tänään, mutta eipä kuulunut mitään... taitaa postissa olla vielä joulukiireitä, kun tilauksella on tieto, että se olisi lähetetty jo perjantaina 21.12. Jos ei huomisessa postissa tule, niin pitänee kysellä onko se varmasti lähtenyt jo tuolloin. Toivottavasti paketti tulee huomenna, niin pääsisin jatkamaan neuletakin neulomista. Saa nähdä saanko sitä valmiiksi ennen vaihtoon lähtöä. Paketissa on myös tulossa Maijaa pari kerää, joista olisi tarkoitus tehdä sukat ystävälleni, joka täyttää vuosia puolentoista viikon päästä. Ehdinköhän vääntää ne valmiiksi?? En ole edes päättänyt, millaiset sukat teen... Jos/kun tulee kiirus, niin voi olla, että tulee ihan perussukat.

Taidanpa tästä lähteä CSI:n pariin...

Ei kommentteja: