12.7.2009

Katsaus

Onpas taas aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestäni! Tässä välissä on tapahtunut ainakin seuraavia juttuja:
- juhannuksen vietin ystävieni seurassa mökkeilyn merkeissä Savossa - kerrassaan onnistunut reissu oli tälläkin kertaa. :)
- piipahdin paikallisessa museossa katsastamassa Arabia 135 näyttelyn
- äidin mies sai sydäninfarktin, jonka vuoksi hän joutui sairaalaan, mutta onneksi nyt hän on jo taas kotona ja toipuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Onneksi en vielä silloin ollut töissä, joten pääsin käymään äidin luona ja kävimme yhdessä myös sairaalassa (äitini ei itse olisi uskaltanut kaupunkiin ajaa katsomaan miestään) ja samalla reissulla vierailulla siskopuoleni perheen luona.
- olen aloittanut työt ja hyvin olenkin jo tottunut taas töissä käymiseen opiskelun ja työttömyyden jälkeen. Töitä vaan saisi olla enemmän, en tykkää olla töissä, jos ei ole koko ajan tekemistä. Olen tottunut siihen, että töissä on aina vähän kiirettä eikä tekemistä tarvitse keksiä, joten on todella turhauttavaa, kun hommia ei olekaan koko ajan. Toivottavasti tämä on ohimenevä vaihe ja tehtäviä olisi jatkossa enemmän.
- tanssilenkkareita olen ulkoiluttanut neljä kertaa lavalla ja kerran tanssikurssilla. Varsinkin viime perjantain tansseissa oli tosi hauskaa (=hyvä meininki, hyvä artisti & bändi sekä hyviä tanssittajia) ja nautin todella tanssimisesta! :D
- välillä neuloskellut (ja katsellut leffoja), tosin ei mitään valmista näytettävää täällä ei vieläkään ole... ilmeisesti liian monta projektia edelleen työn alla? Ja lisää tekisi mieli aloittaa. ;)
- tilannut Ilulta lankaa - niitä odotellessa...
- muuten aika onkin sitten mennyt enemmän tai vähemmän kotihommien parissa, ikkunatkin sain jopa vihdoin pestyä kesäkuun lopulla...
Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja: