28.5.2009

Tossukat

Jotain pientä valmistunutta tällä kertaa... viime viikolla jo pitkään hyllyssä pyörinyt Tove-kerä muuntui tossuiksi:Malli: En pointe -tossut by Ilu (Ulla 03/07)
Lanka: Sandnes Garn Tove 50g
Puikot: 3,25 mm Knit Picks Harmony
Napit: Kukkanapit Titityystä
Muuta: Huovutus pesukoneessa 60 asteessa parin pyyhkeen ja lakanan kanssa. Muuten neulottu ohjeen mukaan, mutta jätin kantavahvikkeet neulomatta, koska lanka loppui kesken. Tosin tossuista tuli omaan noin 38 kokoiseen jalkaani isot villasukkienkin kanssa (varmaankin sopivat noin 39-40 kokoiseen jalkaan), joten taitavat mennä lahjalaatikkoon odottelemaan isojalkaisempia... Ystävät saa huudella, mikäli kiinnostusta tossuihin löytyy! ;) Täytynee ostaa toinen kerä Tovea ja tehdä itselleni himppasen pienemmät. :) Tove huopuu kyllä tosiaan kauniisti, ennen huovutusta tossut eivät olleet kovin nätit, mutta pesukoneessa niin sanotusti rumasta ankanpoikasesta kuoriutui joutsen.

Täällä on aika kulunut aika pitkälti koneen kimpussa, ajankulukseni (ja kertaukseksi ja ehkä vähän jotain uutta oppiakseni) ilmoittauduin Excel-kurssille. Kurssi suoritetaan etäopiskeluna verkossa, mutta siihen sisältyy myös tentti sekä palautettavia harjoituksia. Tässä olisi nyt reilu pari viikkoa aikaa opetella tenttiä varten erilaisia harjoituksia tehden.

Koko aikaa sentään en ole koneen kimpussa ollut, sillä tanssiharrastuskin on ottanut taas kunnolla tuulta alleen. Viikon sisään olen käynyt kolmella tanssikurssilla ja kerran lavalla. Harmi vaan, että nuha ja yskä tulivat sotkemaan kuvioita, täytyy varmaan jättää loppuviikon kurssit väliin, jotta taas pääsisi lavalle perjantaina tai lauantaina. Tanssimisessa parasta on se, että siinä yhdistyy liikunta, musiikki ja sosiaalisuus ja siitä tulee aina mielettömän hieno fiilis. Varsinkin silloin, kun huomaa "hei, mä osaan tän!" tai jos tanssiparina on mies, jonka kanssa tanssiminen sujuu hienosti. Toisten kanssa on tosi helppoa tanssia, kun taas toisten kanssa askeleet ei tunnu millään menevän yksiin... onneksi enemmän sattuu pariksi noita, joiden kanssa tanssi sujuu. :) Jotain muutakin hyvää mieltä tuottavaa kotiutui tänne:


Se on ihana! Ja se on mun ikioma! Ja ennen kuin joku menee vetämään vääriä johtopäätöksiä, niin ihan itse ostin sen itselleni... :) Voimasormus - siihen on ladattu uskoa itseeni ja tulevaisuuteen ja kaikkea muuta positiivista ja ihanaa. Toivottavasti auttaa elämän vaikeina hetkinä.

Kivaa viikonjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

Rica kirjoitti...

Metsästin Ravelryn (love) nappia, ihana ajatus ostaa itselleen jotain sielukasta ja ajatusrikasta.

Makepeace75 kirjoitti...

Ihana sormus! Mä olen kauhea harakka, rakastan sormuksia. :o) Niitä riittää melkein joka sormeen.

Anonyymi kirjoitti...

Oo, se oli sopiva! Hieno, onnea! Mulle kelpais kyllä tuommoiset tossukat, mutta mun 36 jalkaan ei taida noista olla... (vinkkivinkkivinkki) :)

Kristiina kirjoitti...

Rica: Toivon, että tuo sormus tosiaan muistuttaa minua kaikesta hyvästä huonoina päivinä. :)

Makepeace: Mä tykkään myös koruista ja sormuksista, vaikka useimmiten onkin vain yksi sormus kerrallaan käytössä. Mutta voisin kyllä pitää useampaakin yhtäaikaa... ;)

M: Joo, heti kun sovitin, niin päätin, että otan tuon. :) Ja eihän sitä tiedä jos innostun tekemään lisää noita tossuja... vaikka vähän pienempiäkin. ;)