21.3.2009

Avajaisostoksia

Torstaina kävin Titityyn liikkeen avajaisissa. Väriä ja lankoja riitti! Valinnanvaikeus tuli kaiken sen keskellä. Jotain kuitenkin sain ostettua pitkällisen hipelöinnin ja pähkäilyn jälkeen: Kaksi vyyhtiä Shibuiknits Sockia ihanan värisenä. Värit ovat oikeasti syvempiä kuin tuossa auringonvalossa (!) otetussa kuvassa. Kaunista! Parit Addit lähti myöskin mukaani. Ainahan sukkalankaa ja puikkoja tarvitaan? Titityyn jälkeen pyörähdin vielä Anttilassa, josta löysin edullisesti pari kerää Veeraa (100 % puuvillaa), joista olisi joskus tarkoitus askarrella kokeeksi niitä paljon puhuttuja tiskirättejä. Siis jos joskus selviäisi...
Jostain syystä tällä viikolla on tullut neulottua vain vähän, vasta käynti Titityyn väriterapiassa taas laukaisi innon neulomiseen. :) Sylvin hihat ovat nyt valmiina ja tänään olisi tarkoitus aloitella sitä koukuttavaa takakappaletta. Eilen neuloskelin alpakkaisen neuletakin etukappaleita, joista puuttuisi enää viitisen senttiä. Ja sitten ne hihat. Osaisinkohan tehdä ne jotenkin ylhäältä alas? Saisi tykittää vaan sileää koko ajan... tai sitten joudun neulomaan vain ohjeen mukaan, mutta silloin teen kyllä ne molemmat yhtä aikaa samalla pyöröllä.
Oikein kivaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii mä pyörähin kans Titityyllä. Oli siellä kaikkea ihanaa. Mä tosin en lahjonu itseäni ku yhillä pitsiaddeilla, mutta snytäni kyllä sitten vähän enemmänkin. Tosin varmasti tulee käytyä uuestaanki ja tuo lahjomisaukko varmasti korjaantuu. :)
Oliko tuota puuvillalankaa vielä anttilassa miten jälellä? On itekki pitäny käydä sielä, mutta eipä sitä muka koskaan ehdi.

Kristiina kirjoitti...

Titityy on kyllä melkoinen keidas! Voipi olla, että tulee vielä käytyä... ;)

Taisi siellä Anttilassa olla pari laaria (jos nyt muistiin voi yhtään luottaa, nappasin vain pari kerää nopsaan) noita Veera-lankoja. Ja siis eri väreissä. Mulle ei vaan muut värit oikein iskeny kuin nuo mitkä ostin.