28.9.2008

Paluu arkeen

Buona sera! Ja terveiset Toscanan auringon alta! :) Loma on nyt takana ja paluu arkeen edessä. Sanat ei riitä kuvaamaan kaikkia ihania juttuja, joita lomalla pääsimme kokemaan ja näkemään. Kaiholla jo muistelen kivoja hetkiä sekä hyviä ruokia ja viiniä! Olimme siis ensin 10 päivää Toscanassa, Chiantin viininviljelyalueelta vuokratussa talossa tehden päiväretkiä ympäristöön. Pääsimme Greven viinijuhlille, outlet-kylään, rannikon Cinque Terren Manarolaan ja Riomaggioreen, San Gimignanoon, Firenzeen, Pisaan, tutustumaan paikalliseen viinitilaan kierroksen, maistiaisten ja lounaan merkeissä, Sienaan sekä Montefioralleen. Tiistaina siirryimme Roomaan ja siellä vietimme loppuviikon nähtävyyksien ja shoppailun merkeissä. Perjantain ja lauantain välisenä yönä lensimme Helsinkiin ja sieltä jatkoimme autolla kotiin. Eilinen päivä meni ihan haahuillessa, muutaman tunnin nukuin aamulla kotiin päästyäni, mutta kyllä vuorokauden valvominen silti vaikutti. No okei, taisin koneessa ehkä puoli tuntia torkahtaa, mutta silti väsymys oli aikamoinen.

Pilkahduksia löytyy Toscananasta ja Roomasta Flickristä, jos kiinnostaa katsella. Tarkoituksenani oli tehdä noista kuvakollaasit, mutta en sitten osannutkaan, joten näillä mennään. Kuvia tuli räpsittyä kiitettävästi, melkein 900 kuvaa oli kamerassa... Pahimpia poistelin jo, ja vieläkin on jäljellä yli 700 kuvaa. No, voi sitten myöhemminkin fiilistellä kuvia katsoesaan.

Nyt sohvalle ja ehkäpä neulomaankin... mitähän noista keskeneräisistä jatkaisi?

2 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Kuulostaa ihan unelmien reissulta! Fiilistä kannattaa säilöä, eikä edes yrittää palata maan kamaralle, aina sitä ehtii takaisin arkeen :)

Kristiina kirjoitti...

Kyllähän tuo tosiaan oli unelmien reissu! :D Varmasti vielä joskus palaan Italiaan ja sen varmistamiseksi pitikin käydä heittämässä kolikko Treviin. ;)