8.9.2008

Keskittymisvaikeuksia


Viikonlopun olin äidin luona ja neulomiset jäi vähän vähemmälle. Maustevaara on nyt tuossa vaiheessa, eli toista hihaa olen aloitellut. En oikein tykkää neuloa sukkapuikoilla noita hihoja, koska puikkojen vaihtumiskohta tahtoo näkyä, vaikka kuinka kiristäisin lankaa aina ekan silmukan kohdalla... :( Tasoittuisikohan se sitten pesussa? Onneksi on jo toinen hiha menossa, sillä juuri tuon takia ei niin paljon innosta neuloa, vaikka haluaisinkin saada Vaarani pian valmiiksi.
Alkaa olla lieviä keskittymisongelmia gradun suhteen, koska mietin ja odotan tulevaa lomaa niin paljon! :) Koko ajan mietteet karkaa ihan muihin sfääreihin gradun aiheesta. Vähän vaikuttaa siltä, ettei tästä viikosta tule kovin tehokasta viikkoa gradun suhteen... ja se sitten tietää sitä, että loman jälkeen pitää tsempata entistä kovemmin.
Taidan lähteä nyt jatkamaan tuota Maustevaaraani, että joskus saisin tuon toisenkin hihan valmiiksi ja yhdistelemään kappaleita. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki taitaa tulla vähän myöhässä: mutta sitä puikon vaihtumiskohtaa voi kierrättää eli siirtä silmukoita seuraavalta puikolta

Kristiina kirjoitti...

Kiitos vinkistä Marja! Pitääpä muistaa testata seuraavan kerran, kun paksuilla sukkapuikoilla neulon. :)