2.9.2008

Maustevaara

Ristin oman Vihervaarani Maustevaaraksi, kun kerran tuo langan väri on nimeltään Spice. :) Eilen illalla sain Vaaran neulottua kainaloihin asti, ja seuraavan kerran voin sitä neuloa sitten, kun olen saanut ostettua lyhyet pyöröt hihoja varten. Eli toivottavasti jo huomenna, kun pitää käydä kirjastossa palauttamassa kirjoja, joten samalla sitten voisin pyörähtää kaupungilla ja ostaa puikot. Toivottavasti löytyy... Jouduin neulomaan ohjetta pidemmäksi tuon vartalo-osan, koska tiheyteni ei täsmää ohjeen kanssa (vieläkään, vaikka neulon 8 mm puikoilla...) ja nyt sitten jännään miten käy langan riittävyyden kanssa. Kolmannen kaapeleiden kierron kohdalla vartalo-osasta olisi tullut liian lyhyt, joten neuloin sitten yhden mallikerran verran enemmän. Jouduin illalla myös purkuhommiin, kun olin sössinyt kaapeleiden keskiosan väärään kohtaan ja huomasin sen tietenkin vasta kymmenisen kerrosta myöhemmin... Kyllä otti aivoon, mutta onneksi valmista syntyy nopeasti. :)
Sukkasatoa en ole vielä ehtinyt aloitella, mutta ehkäpä tänäiltana aloittaisin ne äidin säärystimet? Tai sitten jotkut sukat...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau! Milloinkahan mä ehtisin aloittaa omaa vaaraani. Kateeks käy ku oot jo noin pitkällä. Tikru vihjas blogissaan että ohjeessa on virheitä... lehti on sössiny jotain, onko tullu virheitä vastaan vielä?

Makepeace75 kirjoitti...

Upealta näyttää!

Kristiina kirjoitti...

Näppi: Vähän jouduin miettimään tuota kaapelia, että miten se oikein menee... Kaksi ekaa lyhennettä (3-st RC ja 3-st LC) ovat turhia, niitä ei ole kaaviossa. Ja jotain häikkää taisi olla noissa lyhenteiden selityksissä, ainakin itselläni oli vaikeuksia tajuta niitä, mutta sitten pähkäilin asian niin, että neulon noissa väritetyissä kierroissa kaikki silmukat oikein ja sitten muissa nurjat nurin ja oikeat oikein. Muuta ei ole vielä tullut vastaan. En kyllä tiedä saako tuosta mun selityksestä mitään tolkkua... :) mutta toivottavasti on jotain hyötyä kuitenkin!

Makepeace75: Kiitos! :) Väri ei ole kuvassa oikea, salama vääristää, mutta aiemmassa lankakeräkuvassa on aika lähellä oikeaa. Tykkään kovasti itsekin tuosta...