27.11.2007

Salaisuudet paljastuvat

Eilen yksi salaisen neuleystävä -kierroksen salaisuus paljastui, kun Evelin sai viimeisen pakettinsa. Nyt voin sitten näyttää täälläkin, mitä lähettelin pitkin syksyä hänelle. Elokuussa pistin pakettiin lankaa, teetä, salmiakkia sekä synttärikortin. Huomasin edellisen vuoden postauksia lukiessani Evelinin syntymäpäivän olevan elokuulla ja ajoitin ensimmäisen paketin lähettämisen sitten sen mukaan. Evelinin toivomuksissa oli muun muassa, että haluaisi löytää jonkun hyvän makuisen teen, jota voisi alkaa juomaan. Tuohon toiveeseen oli helppo vastata, koska itse juon paljon teetä. :) Yritinkin pitkin syksyä laittaa paketteihin mukaan erilaisia teelaatuja, jos joku olisi vaikka mieleinen.


Syyskuussa keräsin turkoosi-lilan paketin. Onlinen sukkalankaa löysin kesällä Filatista, Tallinnasta ja ostin sen ihan Eveliniä ajatellen. Lisänä Maijaa kaksi kerää, suklaata, teetä sekä kortti. Lokakuussa vuorostaan oli vaaleanpuna-liilan paketin vuoro ja sillä kertaa lähti vähän muutakin kuin lankaa, suklaata ja teetä, nimittäin silmukkamerkkejä, kissaheijastin (ja pari päivää myöhemmin sain itse omalta snyltäni samanlaisen heijastimen, mikä sattuma!), servettejä, nimikynä sekä pieni kissamuistilehtiö (vaikkapa kauppalistaa varten - jos ei ole kauheasti ostettavaa...).
Viimeisen paketin halusin olevan vähän reilumpi, joten siihen lähti neulomani Omppu -huivi, kaksi kerää Eskimoa, kaksi kerää Fortissima Socka sukkalankaa (jotka ostin Karnaluksista Tallinnan reissulta), Joulun Aika -teetä sekä kuvasta puuttuvat teepallo (tai sihti tai mikä se nyt onkaan), Lumenen käsirasva sekä Fazerin Taste of nature -pussi, jossa oli kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.
Kerrassaan mukava syksy oli SNYn parissa, pakettien suunnittelu ja lähettely oli kyllä kivaa - ja tottakai myös niiden saaminen! :) Harmittaa vain, etten ehtinyt enempää itse tekemään paketteihin juttuja. Ja osansa siihen toi kyllä se pikkuperfektionisti, joka aina miettii, voiko omien kättensä töitä muille antaa, ovatko tarpeeksi hyvin tehtyjä ja onnistuneita yms...

Nyt on pakko jatkaa tutkimussuunnitelman kimpussa - tauko pidetty!

Ei kommentteja: