25.11.2007

Kipinä...

Eilen illalla olin tanssimassa, Anne Mattila oli pääesiintyjänä. Oli tosi kiva ilta ja sain tanssia varpaani rakoille (pitäis kyllä ostaa uudet tanssikengät, kun aina tulee rakko oikeaan pikkuvarpaaseen)... Oli myös pientä kipinän poikastakin ilmassa ja tänään tekstiviestejä on lennellyt ;) Tänään onkin sitten ollut jostain syystä hieman keskittymisvaikeuksia tutkimussuunnitelmani suhteen...

Chevalier -lapaset on edelleen kesken, toisen lapasen peukalokiilan olen tehnyt valmiiksi. Saa nähdä minkä verran tänään edistyy. Mystic Waters -huivi ei ole edennyt eka vihjeen jälkeen yhtään, pitäis tulostaa uusiksi toka vihje, ettei tarvitsisi paperia koko ajan käännellä (tulostui kaksipuoleiseksi). Taidanpa lähteä lämmittämään ruuan, niin ehdin vielä Gilmoren tytöille. Kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kristiina! Ja kiitos todella paljon ihanasta SNY-paketista. Sisältö oli todella mieluinen ja olit kyllä todella loistava salainen ystävä tämän syksyn aikana. Pidin kaikista paketeista todella paljon ja tämä viimeisen paketin omppuhuivi oli todella ihana. Eikä se kutita lainkaan, tulee siis käyttöön talveksi. =)

Kristiina kirjoitti...

Kiva, että onnistuin ilahduttamaan syksyäsi! :)