17.11.2007

Apuva...

Yritin lisäillä nappeja, mutta en vaan tajua, miten saan ne näkyviin täällä... osaisiko/viitsisikö joku auttaa tumpeloa? Siis olisin halunnut tuohon oikeaan sivureunaan Mukana - sanan alle napit esim noihin KALeihin, mutta en löytänyt mistään kohtaa, mihin olisi saanut kuvan/logon/napin ja siihen sitten linkityksen ko. sivulle. Siksi nuo nyt on vaan tyhmästi tavan linkkeinä... Vierailijalaskurin ja/tai trackerin voisin laittaa myös, koska minusta olisi kiva tietää, käykö kukaan lukemassa juttujani... :)

Mutta se taitaa olla sitten jo jonkun toisen päivän juttuja, koska nyt taidan lähteä lepuuttamaan hermojani neuleiden pariin! Äsken sain näprättyä hapsut edellisen postauksen huiviin ja yhden vyyhdillisen paksua Pirkkalankaa kerälle. Aloittaisinkohan lapaset siitä vai jatkaisinkohan jotain noista keskeneräisistäni?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin vakoilemassa blogiasi kun huomasin kysymyksesi.

Tuolla kun kelaat alaspäin on ohje: kuva linkkinä.
http://www.uta.fi/~lk60790/wwwkurssi/kuvat.htm

Eli kohtaan a href laitat sen linkin, jonne nappula osoittaa ja img src kohtaan laitat sen nappulasi eli kuvan osoitteen (jonka saat kun menet toimivan nappulan päälle ja laitat oikealla napilla "kopioi kuvan osoite".

Toivottavasti auttaa. Bloggerin kommentointi ei anna laittaa koodia sinulle näkyviin.

Kristiina kirjoitti...

Kiitos vastausksesta snyni!
Täällä päässä vaan näyttää olevan vaikeuksia ottaa vastaan tietoa... en vieläkään osaa tehdä nappeja. :(

Napin kuva olisi minulla koneella, mutta en saa sitä laitettua sivulle niin, että saisin siihen linkin aikaiseksi. En tajua mihin kohtaan noissa sivuelementeissä minun pitäisi kuva laittaa, että siihen pystyisi linkittämään osoitteen.

Yritin tuolla neuvomallasi tavalla, mutta esim tuohon mystic wateriin ei ole KALin sivuilla valmiina nappia josta kuvan osoitteen voisi kopioida, vaan pelkkä kuva, jonka pystyy tallentamaan omalle koneelle ja sieltä sitten liitetään blogiin ja sitten linkki siihen (kuten esim vuodatuksessa toimitaan). Yritän vielä myöhemmin tuota... jospa se vaikka sitten aukenisi.