2.3.2008

Tähtiä ja olutta

Perjantai-iltana kävimme kaupungin ehkä hienoimmat näkymät tarjoavassa baarissa, Starsissa. Tarjolla on juomia laidasta laitaan ja cocktailit on nimetty näyttelijöiden mukaan. Aika hinnakkaita drinkit olivat, mutta pitihän sitä yksi testata! :) Ja näkymät yli kaupungin olivat tosi hienot yövalaistuksessaan, joten se vähän kompensoi kallista hintaa. Ja kyllähän cocktailitkin näyttäviä olivat, tässä omani:Tämä on nimeltään Jennifer Lopez, tosi hedelmäinen cocktail ja tykkäsin kyllä. Samalla sai syötyä iltapalankin, kun noita koristeitakin oli riittävästi. ;) Ilta oli mukava, kansainvälisellä porukalla oltiin liikkeellä ja kotiuduinkin itselleni oikein miellyttävään aikaan jo ennen yhtätoista.

Lauantaina oli sitten vuorossa retki Plankstadtiin Welden panimolle. Matkaa tehtiin kahdella bussilla ja lisäksi vielä käveltiin noin 20 min perille. Muutamia kuvia panimokierrokselta, itse asiassa nämä olivat ainoat "blogikelpoiset" kuvat, koska kaikissa muissa oli ihmisiä mukana...

... kattolamppu Welden tapaan - tietysti pulloista!
Jotkut tekivät hieman lähempää tuttavuutta panimon tankkeihin (huomaa aukosta näkyvät jalat) ja kyllä, se oli ihan luvallista! Ja eihän meidän tietenkään kuivin suin tarvinnut olla, vaan kierroksen päätteeksi oli tarjolla Bretzelit (sellainen rinkilän tapainen suolainen syötävä, hyvää!) sekä panimotuotteita malliin "juo niin paljon kuin pystyt". Itse en yleensä juo olutta lainkaan, mutta maistoin kuitenkin tälläista "tyttöjen juomaa":
Tuohon on lisätty sitruunaa, joten se ei juurikaan maistunut oluelle, ja siksi pidinkin siitä. Becks Lemon ja Two dogs on aika lailla samanlaisia kuin tuo Welden Remix. Maistoin myös Goldia, joka oli myös ihan ok, koska siinä on vähemmän humalaa kuin muissa Welden oluissa. Nuo kuvassa olevat tuopit saimme ottaa mukaamme ja lisäksi saimme Zwickelzertifikatit käynnistämme. Paluumatkalla jouduimme odottelemaan melkein tunnin junaa Schwetzingenissä, mutta itse matka sitten menikin nopeasti. Kaikenkaikkiaan oli mukava reissu! Illalla olisi ollut myös keittiöbileet yhdessä opiskelija-asunnossa, mutta en enää jaksanut lähteä sinne, joten tulin suoraan kotiin.

Eilen myös sorruin tekemään ostoksia netissä... monissa muissakin blogeissa jo vilahdellut uusi suomalainen neulekirja Punokset puikoille ja pitkään himoitsemani sukkakirja Favourite Socks sekä aiemmin viikolla tilaamani vyyhti Villamokan Karppia odottelevat minua pääsiäisenä, kun tulen käymään Suomessa! :D Tuskin maltan odottaa, että pääsen selailemaan noita kirjoja!

Mutta nyt pitäisi keskittyä saksan kotitehtäviin, pitäisi kirjoittaa Punahilkka -sadun loppu saksaksi huomiseksi. Varmaan joudun kaikki sanat katsomaan sanakirjasta... elikäs Rotkäppchenin pariin! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja: