23.7.2008

Voe voe...

Maanantaina saapui siis paketti Tapiolta: Ei ihan nyt tällä kertaa sattunut kaikki värit kohdilleen... luulin tilatessani, että tuo Paris olisi ollut sellaista poltetun oranssin väristä (koska sille se minun näytölläni näytti sekä Dropsin että Tapion sivuilla). Vaan eipäs ollutkaan, vaan tuollaista hailakan väristä punaista. Pitäisköhän neuloa nämä ja sitten heittää väripataan?? Yritin jo kauppareissulla katsella pesukonevärejä, mutta en vielä ostanut tarjolla olleita Zitroneita. Osaisiko joku neuvoa noiden pesukonevärien valinnassa ja käytössä, sillä en ole koskaan värjännyt mitään pesukoneessa? Onko eri merkeillä eroa? Siis käytettävyydessä ja värin kestävyydessä? Kiitos jo etukäteen!

Mutta joo, muut värit menikin ihan kohdalleen, Maijoista tulee joskus isona sukat ja merinoista muotoutuu äidille säärystimet. Tuo Dropsin mallilehti tuli kaupanpäällisenä, ei tosin hirveästi ohjeet sykähdyttäneet. Eikä kyllä oikein norjakaan taivu... no ok, olihan tuossa ruotsiksikin ohjeet, joten kai sitä sen verran ymmärtäisi jos tarvis olisi.

Vaan on täällä jotain valmistakin. Neuloin viime syksynä saamastani Novitan kirjavasta Ainosta pipon: Pahoittelen huonoa kuvaa, mutta omaa päätä on vaikea kuvata jnejnejne... Ohjetta ei ollut, kun neuloin tämän, mutta jostain aivojen sopukoista nousi kuitenkin mieleen SatuH:n Cathatit. Eli siis kutosen bambu-Addeilla tämän neuloin, lankaa meni vähän yli puoli kerää eli arviolta noin 65 g. En ole ihan varma tykkäänkö vai en, sillä alussa langan värit lätäköityivät, mutta päälaella värit menee ihan kivasti sikinsokin... Ja silmukkamäärä siis oli koko ajan sama, joten en tiedä miksi lanka muutti käyttäytymistään matkan varrella. Mutta eiköhän tämä ainakin ulkoillessa mene päänlämmikkeenä. :) Malli on kuitenkin sen verran kiva. Ehkäpä tätä voisi kokeilla jostain toisestakin langasta?

Voe, voe tosiaan... iski nimittäin lievää ahdistusta päälle, kun yritin aikatauluttaa gradun tekemistäni. No, nyt on sitten edes deadline asetettu, joten sen mukaan pitää hommia tehdä. Pala kerrallaan...

Ei kommentteja: