21.7.2008

Arvonta suoritettu!

Eilen illalla palailin kotiin äidin luota ja näin viikon aluksi pääsin arvonnan kimppuun. Kivaa, että kommentoijien joukossa oli sekä ennestään tuttuja blogimaailmasta että uusia tuttavuuksia! :) Kiitos kaikille osallistujille: Arvonnan virallisena valvojana toimi Löhkö -koira...
... paljon onnea Markka! Laitatko osoitetietojasi sähköpostiini: kristiina piste villaista at yahoo piste com niin laitan sinulle jotain pientä neulomiseen liittyvää tulemaan. :)
Viime viikolla iski startitis ihan kunnolla päälle, sillä kolmen päivän sisällä aloitin neljä uutta neulomusta. Aura -huivi, Embossed Leaves -sukat, Lina -pipo sekä toinen pipo hyppäsivät puikoille... Eikö olekin kesäisiä neulomuksia?? No, kyllähän noita pipojakin taas syksyllä ja talvella tarvitsee. ;)

Sorruin myös tilaamaan Ilulta ihanaa huivilankaa ja vyyhti olikin kopsahtanut poissaollessani postiluukusta! :) Ihanat värit, nyt vain pitäisi löytää tuolle langalle arvoisensa ohje...
Tapiolta on myös tulossa tilaus, jota odottelen saapuvaksi pikapuoliin, koska se näkyy lähteneen matkaan torstaina... mutta siitä sitten tarkemmin, kunhan on kuviakin näyttää. Kivaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Oi oi, ihana huivilanka!

Kristiina kirjoitti...

Lanka on tosiaan ihanaa! :D Pehmeää ja ihanan väristä! Raskiiko tuota edes neuloa?

Annika kirjoitti...

Kiitos Kölnin ja Frankfurtin vinkkauksista! Tulin heti lukemaan blogistasi saksajuttuja, pari vinkkiä jäikin mieleen. Suklaamuseo vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta, suklaalähde olisi mukava nähdä.

Kristiina kirjoitti...

Ole hyvä vaan Annika! :) Hyvä, jos oli jotain hyötyä.